Μονοκατοικία βίλα Παιανία, Παιανία - Διάφορα, Παιανία

ΠαιανίαΠαιανία
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 493
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΑΙΑΝΙΑ - Μοναδικής Αισθητικής Βίλα 493τμ σε οικόπεδο 4 στρεμάτων, έχει οικοδομηθεί πολυτελής κατοικία, που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 τύπου master. Το ακίνητο διαθέτει 5 μπάνια στο σύνολό του, καθώς και βοηθητικούς χώρους για πλυντήρια, στεγνωτήρια και άλλες χρήσεις. Το 1 απο τα μπάνια βρίσκεται στο master δωμάτιο, το οποίο περιλαμβάνει μπανιέρα τζακούζι και επιπλέον μεγάλη ντουλάπα τύπου βεστιάριο. Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, σε όλους τους χώρους χρήσης. Επίσης υπάρχουν 2 σαλόνια, και 2 τζάκια.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: Το ακίνητο διαθέτει κρυφούς φωτισμούς, και φωτιστικά ιδιαίτερης αισθητικής αξίας σε όλους τους χώρους, καθώς και σύγχρονη πιστοποιημένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, διαθέτει WI-FI που καλύπτει όλη την έκταση της κατοικίας. Η ύπαρξη Εσωτερικής σκάλας που ανεβαίνει σε πατάρι - βιβλιοθήκη, κατά μήκος των δύο σαλονιών δημιουργεί την αίσθηση πολυτέλειας και ιδιατερότητας, που συνάδει με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου. Το τοξωτό ταβάνι, ειδική κατασκευή, είναι το κύριο εσωτερικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που με επιβλητικότητα δεσπόζει στον χώρο. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθετης εξατομικευμένης αρχιτεκτονικής παρέμβασης, για την δημιουργία επιπλέον χώρου, για χρήση δευτερεύοντος σαλονιού, είτε άλλη προτίμηση για χρήση. Ο κύριος χώρος διαθέτει μεγάλη κουζίνα, που εξυπηρετεί το σύνολο του ακινήτου, και επικοινωνεί εύκολα με τους εξωτερικούς χώρους, για την υποστήριξη κοινωνικών εκδηλώσεων στον περιβάλοντα χώρο. Ένα επιπλέον δωμάτιο που βρίσκεται στον πύργο, και το οποίο φαίνεται και στις φωτογραφίες, βλέπει θέα απο όλες τις πλευρές του χάρτη, δίνοντας οπτική επαφή επιπέδου 360. Η εν λόγω αρχιτεκτονική κατασκευή, είναι χαρακτηριστική του ακινήτου, και το προσδιορίζει μονοσήμαντα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ακίνητο της Αττικής.
Ο Ξενώνας ξεχωριστός απο το κυρίως σπίτι, διαθέτει το δικό του μπάνιο. Στις φωτογραφίες ο Ξενώνας αποτυπώνεται με τα "κόκκινα" επιχρίσματα.
Κήπος: Το ακίνητο διαθέτει 3.500 μ2 ελεύθερο κήπο, με ελιές και οπωροφόρα, αλλά και δυνατότητες περαιτέρω ανάπλασης. Το ακίνητο διαθέτει δική του γεώτρηση, για την εξυπηρέτηση του ποτίσματος αλλά και της εξωτερικής πισίνας. Το νερο της γεώτρησης είναι πόσιμο, εξαιρετικης χημικής ανάλυσης και μηδενικού βακτηριακού φορτιου. Για την εξυπηρέτηση των φυτών και λουλουδιών, και εποχιακών καλλιεργειών, υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα αυτομάτου ποτίσματος. Σε όλη την έκταση υπάρχει ειδικός εξωτερικός φωτισμός, με εγκυβωτισμένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι επεκτάσιμη για διαμόρφωση του φωτισμού στους εξωτερικούς χώρους ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.
Η Πισίνα, 100 μ2 είναι εξωτερική, τοποθετημένη στον κήπο, με διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους απο πέτρα, για να υποστηρίξει κοινωνικές εκδηλώσεις και ημερήσιες δραστηριότητες. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει θερμενόμενη εφόσον απαιτηθεί, καθώς έχει προβλεφθεί στον σχεδιασμό των δυνατοτήτων του συστήματος θέρμανσης.
Υπόγειος χώρος: Υπάρχει διαθέσιμος υπόγειος αποθηκευτικός χώρος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαστήριο τεχνης ή κελάρι.
Το ακίνητο διαθέτει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ τύπου "Α", στην ανώτερη κατηγορια, απο τον εξειδικευμένο και αναγνωρισμένο οργανισμό Επιθεώρησης, SWISS APPROVAL TB. AE, σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8. Η εκτίμηση της στατικής επάρκειας των κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και η αξιολόγηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, έχει υλοποιηθεί απο Διεθνή, Τρίτο Ανεξάρτητο Φορέα.
Το ακίνητο είναι εμβληματικό, και για τον λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια αξιοποιείται ως χώρος κινηματογράφισης και τηλεοπτικών ή θεατρικών γυρισμάτων, με καταξιωμένους ηθοποιούς της Ελληνικής θεατρικής πραγματικότητας, σε μια σειρα υψηλού επιπέδου τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. (όπως: "Αν μ' Αγαπάς" - ALPHA TV, "Εκτός Υπηρεσίας" - Ant1 TV, κ.ά).
Τιμή συζητήσιμη €1.900.000 (κωδ. 7280) Τηλ. 6940308875 για την BESTLAND HELLAS Real Estate
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7280 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
493 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή