Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑλόννησοςΡουσούμ - Αλόννησος
  • € 480.000
  • 5+
  • 333
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα κτίριο συνολικού εμβαδού 333τ.μ., σε οικόπεδο επιφάνειας 200τ.μ., στην περιοχή Ρουσούμ στην Αλόννησο. Πρόκειται για οικοδομή προσόψεως, γωνιακή, διαμπερή και εξαιρετικά φωτεινή με νότιο προσανατολισμό. Κατασκευάστηκε το 1974 και αποτελείται από 3 επίπεδα: στο ισόγειο με συνολικό εμβαδό 130,94τ.μ., συναντάμε στην μπροστινή όψη ως κύριο χώρο κατάστημα 81,62 τ.μ. και από πίσω βοηθητικούς χώρους με τρεις αποθήκες 38,72τ.μ., 5,78τ.μ., 4,83τ.μ. έκαστη, καθώς και μια δεξαμενή νερού επιφάνειας 16,90τ.μ..

Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, βρίσκουμε 3 ξεχωριστά διαμερίσματα, ένα μεγαλύτερο και δύο μικρότερα, με συνολικό εμβαδό 130,73τ.μ. Συνεχίζοντας στον 2ο όροφο, συναντάμε επίσης 3 ενοικιαζόμενα δωμάτια με συνολική έκταση 71,83τ.μ..

Οι χώροι των διαμερισμάτων και των δύο ορόφων αποτελούνται από συνολικά 7 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 6 σαλόνια, 6 λουτρά, 4 κουζίνες και 1 WC. Το δάπεδο είναι πλακάκι και τα κουφώματα ξύλινα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου. Το ακίνητο διαθέτει φωτεινές, άνετες βεράντες με τέντες που προσφέρουν απέραντη, μαγευτική θέα στα σμαραγδένια νερά που περικλύουν την περιοχή. Μπροστά υπάρχει πυλωτή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως parking. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία και κοντά στην τοπική αγορά και το λιμάνι του Πατητηριού. Απέχει 35χλμ. από τη Χώρα Αλοννήσου και 53χλμ. από τον αερολιμένα Σκιάθου. Μπορεί να αξιοποιηθεί κα΄λλιστα και ως εμπορική επιχείρηση (λόγω καταστήματος στο ισόγειο) και ως τουριστικά καταλύματα. Η ιδανική του τοποθεσία και η πληθώρα των δυνατοτήτων που προσφέρει, το καθιστούν άκρως ελκυστική επιλογή για να απολαύσετε τη μελλοντική διαμονή ή εγκατάσταση σας στο μαγευτικό νησί της Αλοννήσου.

Η Αλόννησος είναι το καταπράσινο νησί των Σποράδων, ιδανικός προορισμός για ξεκούραστες διακοπές στη φύση, δίπλα στη θάλασσα. Είναι ένας παράδεισος πρασίνου, με πανέμορφες παραλίες και κολπίσκους με πυκνή βλάστηση που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Τόσο η τοποθεσία του ακινήτου, όσο κι η εξαιρετική του θέα, δεσμεύονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1513893 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
333 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή