Duplex Αναπαύσεως, 18B, Κέντρο, Κατερίνη

ΚατερίνηΑναπαύσεως, 18B
  • € 250.000
  • 5+
  • 210
  • 3+
Περιγραφή
Εντυπωσιακή μεζονέτα με ιδιαίτερο μοντέρνο νεοκλασικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό 210μ2 , οικόπεδο 500μ2 με συντελεστή δόμησης και θέα τον μαγευτικό Όλυμπο στο πίσω μέρος, σε απόσταση 8χμ από τη θάλασσα.
Το σπίτι αποτελείται από τρία επίπεδα ίσης επιφάνειας, η οικεία είναι κατάλληλη για διάθεση μέσω AirBnb, Booking.com καθώς και μόνιμη ενοικίαση, ή και τα δύο.
Η αισθητική της οικίας αποτελείται από συνδιασμό νεοκλασικών στοιχείων με αρχιτεκτονικές αναφορές αρχαιοελληνικού ναού, όπως φαίνεται από τη γεωμετρία, τους κίωνες της πρόσοψης και το ύψος των ταβανιών. Η οροφή του 1ου ορόφου είναι επίσης ψηλή, ενώ οι φανερές ξύλινες αρθρώσεις της σκεπής αναδικνύουν την ιδιαιτερότητα του οικήματος, καθώς και δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς σε συνδιασμό με το γυάλινο αίθριο από όπου άπλετο φως λούζει τον χώρο. Ο 1ος όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και τρία μπαλκόνια, με το μεγάλο να απλώνεται στο μπροστινό άκρο του σπιτιού, ενώ το πίσω μέρος που συνοδεύει το δεύτερο υπνοδωμάτιο, έχει υπέροχη θέα τον Όλυμπο. Αυτός ο όροφος είναι προσβάσιμος από εξωτερική (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) και εσωτερική σκάλα.
Τα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος του ισογείου είναι η κουζίνα και το τζάκι. Το σαλόνι περιστρέφεται γύρω από το τζάκι, η οροφή είναι ψηλή και δύο μεγάλες καμάρες οδηγούν στην είσοδο του κεντρικού διαδρόμου και στην κουζίνα, η οποία έχει παραδοσιακό ελληνικό ρουστίκ σχεδιασμό. Τα έντονα χρώματα του μπάνιου επισημαίνονται από το άφθονο φως που διαχέεται από κυανά υαλότουβλα. Επιπλέον υπάρχει σκάλα που οδηγεί στο τρίτο επίπεδο του σπιτιού.
Το ημιυπόγειο, έχει δύο μεγάλους κύριους χώρους με ένα παράθυρο-φεγγίτη σε κάθε ένα, ένα μικρό μπάνιο, μια αποθήκη, το λεβητοστάσιο και ανεξάρτητη είσοδο που οδηγεί στην πίσω πλευρά του οικοπέδου όπου βρίσκεται και χώρος ιδιωτικού πάρκινγκ. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά μονοκατοικιών , κοντά στο κέντρο της πόλης περίπου 7-8 λεπτά με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, αρτοποιείο, καφετέριες και σούπερ μάρκετ, ενώ ο σταθμός τρένων και λεωφορείων είναι επίσης σε κοντινή και προσβάσιμη απόσταση. Πολύ κοντά στο σπίτι βρίσκεται στάση για τα τοπικά μέσα μεταφοράς
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4100905 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης