Μονοκατοικία βίλα Αγίων Αποστόλων, Πεδινή, Μπιζάνιο

ΜπιζάνιοΑγίων Αποστόλων
  • € 550.000
  • 423
Περιγραφή
Ενσωματωμένο μεταξύ των καταπράσινων λόφων της Αμπέλιας, αυτή η εντυπωσιακή βίλα προσφέρει το τέλειο μίγμα σύγχρονης πολυτέλειας και παραδοσιακού χαρακτήρα. Αυτή η ευρύχωρη ιδιοκτησία προσφέρει εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά και την ύπαιθρο και είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια ήσυχη απόδραση μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

Κτισμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η βίλα διαθέτει ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια και κομψά φινιρίσματα. Ο κεντρικός χώρος διαβίωσης είναι σχεδιασμένος για άνεση και χαλάρωση, με ένα ζεστό τζάκι και αρκετό χώρο για φιλοξενία επισκεπτών. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει επίσης ένα ευρύχωρο αυλόκηπο, ιδανικό για να απολαμβάνετε τη φύση και να φιλοξενείτε επισκέπτες.

Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για οικογένειες ή για όποιον αναζητά μόνιμη κατοικία σε μια ήσυχη περιοχή. Το χωριό της Αμπελιάς απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγικές επιλογές.

Εάν ψάχνετε για μια πολυτελή και ευρύχωρη κατοικία στην Αμπελιά Ιωαννίνων, μην ψάχνετε περισσότερο από αυτήν την εκπληκτική ιδιοκτησία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4102499 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
423 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης