Τριάρι νέο, πέμπτος όροφος, Εδέμ, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 680.000
  • 4
  • 126
  • 3
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Παλαιό Φάληρο (Έδεμ) οροφοδιαμέρισμα 126 τ.μ. 5ου ορόφου με σαλόνι ενιαίο με κουζίνα με έπιπλα για εντοιχισμένες συσκευές 3 υπνοδωμάτια το 1 master 2 μπάνια με ντουζιέρα και 1 wc. Δρύινα πατώματα, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας ή ατομικό λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι. Ηλιακός θερμοσίφωνας ή φωτοβολταϊκά. Στο ακίνητο συμπεριλαμβάνεται 1 αποθήκη και 1 θέση στάθμευσης υπόγεια.
Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Είναι μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Επίσης είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Το Παλαιό Φάληρο είναι Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 126 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2023, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 5ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 342 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 650, Μηνιαία κοινόχρηστα: 35
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
381402
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
κοινόχρηστα
€ 35/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή