Duplex Unnamed Road, Volos 374 00, Ελλάδα, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςUnnamed Road, Volos 374 00, Ελλάδα
  • € 1
  • 3
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 199 - Νέα Αγχίαλος Κέντρο Θέση Στούπη ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2011 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 650 μέτρα απόσταση από πόλη 16000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 1 € Πρόκειται για μεζονέτα που έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής από το γνωστότερο αρχιτεκτονικό γραφείο των Αθηνών.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο προσανατολισμός του κτιρίου είναι νότιος/ νοτιοανατολικός, ενώ η μελέτη αερισμού και φωτισμού για τη διάρκεια του έτους, διαμόρφωσαν και τα ανοίγματα του κτιρίου.
Το οίκημα αναπτύσσεται σε τρία διακριτά επίπεδα που ωστόσο επικοινωνούν μεταξύ τους.
Στο ισόγειο επιφανείας 100τ.μ βρίσκονται οι εξωτερικοί αποθηκευτικοί χώροι και ο χώρος πάρκινγκ. Στο 1ο επίπεδο αναπτύσσονται οι χώροι διημέρευσης που περιλαμβάνουν το καθιστικό, την κουζίνα, 1wc και ελεύθερο χώρο τραπεζαρίας. Το καθιστικό (υποδομή για τζάκι) επικοινωνεί με την κουζίνα και έμμεσα με την ανατολική βεράντα των 30τ.μ. Το πρώτο επίπεδο έχει συνολική επιφάνεια 100 τ.μ.
Το 2ο επίπεδο αποτελείται απο ένα μεγάλο δωμάτιο (master) και ένα μικρότερο καθώς και απο ένα μεγάλο λουτρό. Συνδέεται με εσωτερική σκάλα ενώ εξυπηρετείται και απο μια μοναδική βεράντα. Το 2ο επίπεδο έχει συνολική επιφάνεια 70τ.μ.
Η θέση του ακινήτου είναι μοναδική καθώς βρίσκεται στην κορυφή του λόφου όπου και η θέα είναι ανεμπόδιστη.
Προκειται για ένα, μοναδικό για την περιοχή ακίνητο, τόσο λόγω της μοναδικής θέσης όσο και της εκπονηθείσας μελέτης και κατασκευής. ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
199 - 24/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή