Δυάρι Πευκοχώρι, Πευκοχώρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 200.000
  • 3
  • 50
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1948 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1997 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 18 τ.μ. - Τιμή: 200.000 € Στο Πευκοχώρι, σε ένα συγκρότημα δεύτερο από την θάλασσα, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα προς πώληση. Είναι ισόγειο και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Έχει μεγάλο μπαλκόνι και ατομικό κήπο. Είναι γωνιακό, έχει θέα την θάλασσα. Διαθέτει κλιματισμό,BBQ, και πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Είναι ιδανικό παραθεριστικό αλλά και προς εκμετάλλευση ακίνητο. Η αξία του είναι 200.000€. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1948 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή