Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚύθηραΠορταρι
  • € 780.000
  • 5+
  • 288
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα τριών άνετων κατοικιών συνολικής έκτασης 288 m2 είναι έτοιμο προς πώληση στο παραδοσιακό χωριό Αρωνιαδικα, στο κέντρο των Κυθήρων.
Βρίσκονται σε οικόπεδο 1407,56 m2, διαμορφωμένο σε κήπο, δημιουργωντας ένα γαλήνιο περιβάλλον, με πέργκολες, εξωτερική τραπεζαρία με χώρο BBQ και λαχανόκηπο.
Η επιχείρηση είναι γνωστή από παρουσιάσεις σε περιοδικά ηλεκτρονικά κ έντυπα, με πιστούς πελάτες και εξαιρετικές κριτικές.
Κάθε σπίτι είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με καλόγουστες ανέσεις, έπιπλα που ακολουθούν την παράδοση του νησιού και ικανές να φιλοξενήσουν μεγάλες παρέες ανθρώπων.
Η μεγαλύτερη κατοικία είναι 110 m2, αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και οι άλλες δύο κατοικίες είναι 80 και 60 m2 αντίστοιχα.
Το σχέδιό τους ειναι κατασκευασμένο από γνωστή ελληνική εταιρεία διακόσμησης, εμπνέεται από την παραδοσιακή κυθηριανή αρχιτεκτονική. Κάθε σπίτι περιβάλλεται από μεγάλους χώρους αναψυχής και βεράντες, παρέχοντας χαλάρωση και ιδιωτικότητα στους επισκέπτες.
Οι κατοικίες συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την οικολογική βιοκλιματική λειτουργικότητα (χοντροί πέτρινοι τοίχοι, θολωτές καμάρες, ξερολιθιές, πέτρινα καλντερίμια) με την μοντέρνα και αφαιρετική εσωτερική διακόσμηση (έπιπλα γνωστών οίκων design, όπως VITRA, B&B Italia, Μoooi κ.α.). Ποιοτικός εξοπλισμός και υπηρεσίες (καθημερινή καθαριότητα, απαλά λινά και πετσέτες, ανατομικά στρώματα, καλλυντικά KORRES, μηχανή καφέ NESPRESSO κ.α.) και εφαρμογές σύγχρονης τεχνολογίας (LCD TV, Nova, Internet κ.α.) συνεισφέρουν στο ολοκληρωμένο service.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4116157 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
288 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή