Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΚοτρώνι, Κοτρώνι 24022
  • € 90.000
  • 998
Περιγραφή
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης και συγκεκριμένα στον οικισμό Άνω Πολιάνα, πωλείται οικόπεδο εννιακοσίων ενενήντα οχτώ τετραγωνικών μέτρων (998 τ.μ.).

Εκτός οικισμού, εντός ζώνης 800 μέτρων από στάσιμο οικισμό Κοτρώνι.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους οικισμούς της περιοχής όσον αφορά την κατασκευαστική δραστηριότητα, και αυτό συμβαίνει αφενός λόγω της μηδαμινής απόστασης του οικισμού από τη θάλασσα, αλλά και λόγω του ότι ο οικισμός βρίσκεται πολύ κοντά στα χωριά του Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου που αποτελούν σημαντικά hot spots της περιοχής.

Η απόσταση του οικοπέδου από τη θάλασσα είναι μόλις στα εφτακόσια πενήντα μέτρα με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Δυτικής Μανης :την παραλία του Πανταζή να αποτελεί πέντε λεπτά περπάτημα.

Το οικόπεδο είναι επίπεδο χωρίς κλίση γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα όσον αφορά την ευκολία της οποιασδήποτε κατασκευής, η οποία μπορεί να είναι είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς ο οικισμός Άνω Πολιάνα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός στους τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο προσανατολισμός του οικοπέδου είναι δυτικός γεγονός που εξασφαλίζει στην μελλοντική κατασκευή θέα στο μεσσηνιακό κόλπο.
Η απόσταση του οικοπέδου από το χωριό του Αγίου Νικολάου είναι μόλις στα τρία χιλιόμετρα που θα μπορούσε να αποτελεί έναν ''όμορφο'' περίπατο προς το χωριό και αξίζει να αναφερθεί πως στο χωριό του Αγίου Νικολάου βρίσκει κανείς δύο σούπερ μάρκετ, μεγάλο αριθμό εστιατορίων, καφέ, μπαρ καθώς και ένα από τα πιο όμορφα λιμανάκια της Δυτικής Μάνης.

Η απόσταση για τη Στούπα, καθώς και για τις υπόλοιπες διάσημες παραλίες της περιοχής όπως του Φονέα, της Καλόγριας, τα Δελφίνια είναι στα δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το ιστορικό χωριό της Καρδαμύλης βρίσκεται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων.

Αξίζει να αναφερθεί πως το οικόπεδο δεν έχει πρόσβαση στον αγροτικό δρόμο, όμως όπως φαίνεται από το τοπογραφικό έχει εξασφαλισμένη -με συμβόλαιο- δίοδο δουλείας από το οικόπεδο που συνορεύει με τον αγροτικό δρόμο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
30 10 179 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
998 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή