Γραφείο προς Ενοικίαση

Χανιά
  • € 750/μήνα
  • 75
  • 2
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-139 - Χανιά Κέντρο ΚΤΕΛ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο γραφείο 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 3 χώρους, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2010 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή - Τιμή: 750 € Ενοικιάζεται ή πωλείται κατάστημα-γραφείο στο κέντρο της πόλης.
Ο Χώρος έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές το 2010 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Αποτελείται από ισόγειο 50 τ.μ. με χώρο υποδοχής, χώρο κουζίνας με νιπτήρα, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο καθώς και δεύτερο χώρο γραφείου με μπαλκονόπορτα σε χώρο πρασίνου. Στον πρώτο όροφο ο οποίος έχει πρόσβαση με κρυφή σπαστή σκάλα υπάρχει χώρος 25 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθηκευτικός χώρος είτε ως χώρος ανάπαυσης.
Τα κατάστημα έχει ύψος 5,5 μ. και διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο με συναγερμό, 3 κάμερες με καταγραφικό, εκτυπωτή και πλήρη επίπλωση.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-139 - 19/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Countertop
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή