Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΠύργος, Πύργος 24022
  • € 250.000
  • 4.296
Περιγραφή
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης και στη περιοχή ''Κάτω Λαγγούνα'' του Δημοτικού Διαμερίσματος Πύργου, πωλείται οικόπεδο τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ενενηντα οχτώ τετραγωνικών μέτρων (4.298 τ.μ.) με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Το οικόπεδο έχει πρόσοψη εκατόν εβδομήντα μέτρων στον δημοτικό δρόμο που ενώνει τις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου- Πύργου, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μεταφορά των υλικών κατασκευής και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό χωριό του Πύργου Δυτικής Μάνης.

Η δυνατότητα δόμησης είναι τα διακόσια τετραγωνικά μέτρα και η μελλοντική κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς η θέα που προσφέρει στο Μεσσηνιακό κόλπο είναι απεριόριστη και ανεμπόδιστη.

Το οικόπεδο είναι επικλινές, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής πέρα από την δημιουργία συμβατικής κατασκευής και για κατασκευή υπόσκαφης κατοικίας, μια τάση η οποία συνεχώς κερδίζει έδαφος στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, εξαιτίας της πιο φιλικής και οικολογικής αντιμετώπισης σε σχέση με το περιβάλλον.

Το οικόπεδο όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό χωριό του Πύργου και η απόστασή του από τη θάλασσα είναι μόλις στα χίλια εξακόσια μέτρα, καθώς επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στη Στούπα και την Καρδαμύλη που αποτελούν από τα πιο σημαντικά hot spot της περιοχής, τόσο λόγω των αξιοθέατων που μπορεί να συναντήσει εκεί κανείς, όσο και των πολυάριθμων καφέ, εστιατορίων, σούπερ μάρκετς αλλά και διαφόρων άλλων μαγαζιών που βρίσκονται στα δύο χωριά.

Η κοντινή του απόσταση από τη θάλασσα αλλά και το ότι σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι πιο διάσημες παραλίες της Δυτικής Μάνης όπως: το Λαγγάδι, του Φονέα, τα Δελφίνια, τα Ριτσά και η παραλία του Πανταζή το καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικότερες προτάσεις για την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην από πάνω πλευρά του δημοτικού δρόμου υπάρχει προς πώληση και δεύτερο οικόπεδο δύο στρεμμάτων και εκατόν ογδόντα τετραφωνικών μέτρων (2.184 τ.μ.) που και τα δύο μαζί θα αποτελούσαν μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
30 00 182 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.296 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή