Τριάρι Παλαιό Φάληρο, Τροκαντερό, Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο, Τροκαντερό
  • € 630.000
  • 4
  • 145
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Τροκαντερό - Διαμέρισμα 145τμ, 3 υ/δ, 4ος, κατασκευή 1976, ανακαίνιση 2018, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, μία κλειστή θέση parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα θάλασσα, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη 33τμ, ηλιακός, boiler, βεράντες, τέντες, ασανσέρ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων μάρμαρο & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, θυροτηλεόραση, πολυτελές, δορυφορική σύνδεση, επιτρέπονται κατοικίδια, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, παραθαλάσσιο, προσανατολισμός δυτικός, πρόσβαση: άσφαλτο, πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον super market (έως 200μ), πλησίον θάλασσα (έως 200μ), πλησίον τραμ (έως 100μ).
Πολυτελές διαμέρισμα 4ου ορόφου κατασκευής 1976 και πλήρως ανακαινισμένο το 2018 με θέα θάλασσα.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντικρίζουμε ένα χώρο υποδοχής με γκαρνταρόμπα. Στα αριστερά μας συναντάμε μία ενιαία φωτεινή σαλονοτραπεζαρία που βλέπει θάλασσα. Τα τραπέζι της τραπεζαρίας είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από μάρμαρο όπως επίσης και τα πατώματα σε ολόκληρο το ακίνητο είναι μαρμάρινα με εξαίρεση στις κρεβατοκάμαρες όπου έχει τοποθετηθεί παρκέ.

Το μπαλκόνι μπροστά στο σαλόνι είναι πρόσοψης και αρκετά ευρύχωρο για να τοποθετηθούν έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Η κουζίνα βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο δίπλα από την τραπεζαρία. Δίπλα από την πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα βρίσκεται ο διάδρομος που οδηγεί στο wc, στο μπάνιο και τις τρεις κρεβατοκάμαρες. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει δικό του μπαλκόνι ενώ τα δύο τελευταία έχουν κοινόχρηστο μπαλκόνι το οποίο φαίνεται στις φωτογραφίες.

Τέντες υπάρχουν σε όλα τα μπαλκόνια, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, το μπάνιο είναι με μπανιέρα ενώ έχει τοποθετηθεί και μπιντές, υπάρχει ηλιακός 160LT, οι διακόπτες των φωτιστικών είναι με ποτενσιόμετρα και η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο.

Το ακίνητο διαθέτει κλειστό parking ισογείου με ηλεκτρική γκαραζόπορτα και αποθήκη στο υπόγειο 33τ.μ. Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το ένα μέρος της, η αποθήκη κάνει γωνία στο βάθος δεξιά και έχει άλλο τόσο μήκος.

Η πολυκατοικία διαθέτει δύο ανελκυστήρες ενώ η είσοδος της είναι εντυπωσιακή, επενδυμένη με γρανίτες.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, απέναντι σχεδόν από την μαρίνα του Φλοίσβου, υπάρχουν δύο supermarket και ένα mini market σε απόσταση 5 - 6 λεπτών με τα πόδια, συγκοινωνίες τραμ – λεωφορείο απέναντι ακριβώς, φαρμακείο και κεντρική αγορά επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση.

Δίνεται και επιπλωμένο.
Τιμή €630.000 (κωδ. 998) 6944 68 15 07 | Η Optima Properties δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της στην αναζήτηση οικοπέδων και επιχειρήσεων διαθέσιμων προς πώληση. Παράλληλα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με αξιόλογα ακίνητα, πάντοτε επικαιροποιημένα, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.Για περισσότερα ακίνητα μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
998 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή