Γκαρσονιέρα Λασθένους, 10, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΛασθένους, 10
  • € 950/μήνα
  • 2
  • 98
  • 2
  • T
Περιγραφή
Ο χώρος προτείνεται για ενοικίαση απο αρχές Ιουνίου 2024.
Αυτό το εξαιρετικό πέτρινο σπίτι είναι κτισμένο από το 1890 σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της πόλης , με πολύ καλό κλίμα χωρίς υγρασία .Ο λόγος για μια οικία 98τμ που βρίσκεται πενήντα μέτρα από την πλατεία του τοπικού Yδραγωγείου Χανίων όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης και τρακόσια μέτρα από την πλατεία Δικαστηρίων ,πού εκεί θα βρείτε πολύ ωραία καφέ – εστιατόρια καθώς και supermarket.Η πιο κοντινή παράλια απέχει δέκα λεπτά με τα πόδια και η επόμενη δεκαπέντε λεπτά με μεταφορικό μέσο.
Το κτίσμα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και διαθέτει μεγάλη δροσερή αυλή με όμορφο κήπο, όπου εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας.
Στο εσωτερικό αναπαλαιωμένο ενιαίο χώρο ο οποίος χαρακτηρίζεται από μοναστηριακή ατμόσφαιρα, που τονίζεται από τον λιτό σχεδιασμό των επίπλων , βρίσκεται ένα παραδοσιακό πέτρινο τζάκι καθώς και μια παραδοσιακή πέτρινη καμάρα η οποία ενώνει το σαλόνι με την τραπεζαρία. Η άμεση πρόσβαση προς τον κήπο από αυτήν την ενότητα γίνεται μέσα από την τραπεζαρία η από το υπνοδωμάτιο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαχωρίζεται από το σαλόνι με αποτέλεσμα να κάνει το εσωτερικό του σπιτιού πιο εκλεπτυσμένο και ενδιαφέρον ,καθώς ταυτόχρονα ο ενιαίος χώρος δημιουργεί μια πιο απλή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Το σαλόνι διαθέτει επίπεδη δορυφορική smart τηλεόραση καθώς μεγάλη δερμάτινη πολυθρόνα και δερμάτινο καναπέ τριών ατόμων με δυνατότητα φιλοξενίας του 3ου ατόμου. Στο υπνοδωμάτιο για να εξασφαλιστεί η άνεσή σας, είναι κλιματιζόμενο και είναι προσεκτικά επιπλωμένο και διακοσμημένο με πολύ μεγάλη έμφαση στο φωτισμό ώστε να δώσει μια ατομική, αρμονική, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Το σπίτι διαθέτει ένα μπάνιο το οποίο έχει σχεδιαστεί και ολοκληρωθεί με τα υψηλά πρότυπα, με προσεκτικά επιλεγμένες βρύσες και μεγάλη μπανιερά .
Στο χώρο υπάρχει δωρεάν WiFi καθώς και welcome book όπου θα σας κατατοπίσει για αξιοθέατα και τρόπους μετακίνησης.
Η κομψή, ζεστή και γοητευτική διακόσμηση σε όλο το σπίτι είναι χαλαρωτική και φιλόξενη. Έχει εκσυγχρονιστεί για να δώσει τη μέγιστη άνεση και ευκολία διατηρώντας παράλληλα παλιά γοητεία.
Με προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου προσφέρει σε μια εμπειρία αυθεντικής παραδοσιακής κατοίκησης και αποτελεί έναν καλαίσθητο και πρακτικό καλοκαιρινό αλλά και χειμερινό καταφύγιο, μακριά από την πιεστική καθημερινότητα της πόλης.
Διαθέσιμο ολο το έτος αλλά με μια επιπλέον μικρή χρέωση τους καλοκαιρινούς μήνες Είναι ένα ιδανικό μέρος για ζευγάρια ή φίλους –φίλες που ταξιδεύουν μαζί και θέλουν να βιώσουν την πραγματική ελληνική ζωή. Θα λατρέψεις την ευκαιρία σου να ζήσεις σε μια ελληνική γειτονιά. Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διαμονή σας στο χώρο μας και στα Χανιά αξέχαστη.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4129413 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1890
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης