Duplex Παρασκευά Μαίρης, Χώρα, Μύκονος

ΜύκονοςΠαρασκευά Μαίρης
  • € 2.000/μήνα
  • 2
  • 45
  • 2
Περιγραφή
Διαθέτουμε τρία πλήρως ανακαινισμένα, κυκλαδίτικα, πολυτελή και φρεσκοβαμμένα καταλύματα σε προνομιακή τοποθεσία και κοντά στη χώρα. Καθένα από αυτά είναι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, πλυντήριο, air-condition και έπιπλα και είναι ιδανικά για εποχιακό προσωπικό ή ανθρώπους που ψάχνουν εξοχικό, χωρίς να είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Τα καταλύματα βρίσκονται σε συνοικιακό χώρο με άλλα καταλύματα ,πλησίον 180 sunset bar Mykonos, γι' αυτό πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ηχορυπανσης και κοινών ωρών ησυχίας. Επίσης, τα καταλύματα διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα καταλύματά μας δεν είναι διαθέσιμα για επινοικιάσεις τύπου Airbnb ή άλλων παρόμοιων πλατφορμών. Τα καταλύματα παρέχονται αποκλειστικά για ενοικίαση σε εποχιακό προσωπικό ή εξοχικού και οι πληρωμές γίνονται μόνο μια φορά στην αρχή της διαμονής.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα από αυτά τα καταλύματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε τη διαθεσιμότητα και να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4138221 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης