Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Τσουκάλι, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 365.000
  • 4
  • 99
  • 2
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πολυτελές υπό κατασκευή διαμέρισμα 2ου ορόφου σε μια ήσυχη γειτονιά στο νοτιότερο άκρο του Αγίου Δημητρίου. Σε απόσταση 4 λεπτών με το αυτοκίνητο από την παραλία του Αλίμου, αυτή η ασφαλής και οικογενειακή περιοχή συνδυάζει τα καλύτερα των δύο περιοχών. Με θερμοπρόσοψη 10 εκατοστών, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, σύστημα αυτόματου κλιματισμού, ξύλινο δάπεδο στα υπνοδωμάτια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες κ.λπ. Στον 2ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε την ανοιχτή θέα από το μπαλκόνι 15 τ.μ. και ταυτόχρονα να έχετε ένα άνετο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων με δύο μπάνια. Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια θέση στάθμευσης με ρεύμα για το ηλεκτροκίνητο σας καθώς και μια τεράστια αποθήκη 15 τ.μ.!

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)
Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02ROLI
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
99 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή