Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παλλήνη
  • € 7.000.000
  • 4.223
  • 3+
Περιγραφή
Χαλκιδική, Χανιώτη. Ξενοδοχείο προς πώληση.

Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων στο γραφικό χωριό της Χανιώτης Χαλκιδικής προσφέρει 116 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, ιδανικά για να φιλοξενήσουν επισκέπτες που αναζητούν μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Σε προνομιακή τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του χωριού και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και άνεσης. Η Χανιώτη είναι γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες της, τη ζωντανή νυχτερινή ζωή και την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, καθιστώντας την δημοφιλή προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκπληκτική εξωτερική πισίνα με pool bar, που προσφέρει στους επισκέπτες μια αναζωογονητική απόδραση από τον μεσογειακό ήλιο. Ο χώρος της πισίνας είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες για να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο και τη ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Τα 116 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι κομψά σχεδιασμένα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους επισκέπτες, όπως κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, flat screen τηλεοράσεις και Wi-Fi. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι ευρύχωρα και άνετα, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα άνετο καταφύγιο μετά από μια κουραστική μέρα.

Το ακίνητο είναι καλά συντηρημένο και σε άριστη κατάσταση. Με την προνομιακή του τοποθεσία και την εξαιρετική του φήμη, αυτό το ξενοδοχείο έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, καθιστώντας το μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

Συνολικά, αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων είναι μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε μια ακμάζουσα επιχείρηση σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Με την εξαιρετική τοποθεσία, τα όμορφα εξοπλισμένα δωμάτια και τις σουίτες και τον εκπληκτικό χώρο της πισίνας, αυτό το κατάλυμα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει επισκέπτες που αναζητούν μια χαλαρωτική και άνετη διαμονή στην καρδιά της Χανιώτης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11540 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
4.223 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 7.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή