Duplex Βάμος, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΒάμος
  • € 930.000
  • 4
  • 203
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση μία μοντέρνα και απολύτως ανεξάρτητη μεζονέτα 203τ.μ. κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα στα Χανιά, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800τ.μ. Ένας ελαιώνας με 40 δέντρα απλώνεται σε 1.200 τ.μ. μπροστά και δίπλα από το σπίτι.
Ο χώρος γύρω από τη μεζονέτα είναι φυτεμένος με τριανταφυλλιές, φοίνικες και γρασίδι. Στο πίσω μέρος υπάρχει το δεύτερο τμήμα του οικοπέδου που της ανήκει με εμβαδόν 1.500 τ.μ. Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές, μια και όταν επεκταθούν τα όρια του χωριού, αυτό το οικόπεδο μπορεί να διαχωριστεί και, σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται η ανέγερση κατοικίας/κατοικιών εκεί. Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης είτε θα μπορεί να χτίσει επιπλέον ακίνητα, είτε θα μπορεί να πουλήσει το οικόπεδο σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
Ένας πέτρινος φράχτης υψώνεται περιμετρικά όλου του οικοπέδου. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος και έχει μόνο έναν γείτονα. Η γειτονική επίσης ανεξάρτητη μεζονέτα είναι ιδιόχρηστη και δεν ενοικιάζεται, γεγονός που παρέχει ιδιωτικότητα και ηρεμία .
Το σπίτι πωλείται έχοντας γίνει πρόσφατα, εξαιρετική ανακαίνιση, πλήρως επιπλωμένο, και εξοπλισμένο με οικιακές συσκευές. Διαθέτει ακριβά έπιπλά και αντικείμενα υψηλής ποιότητας. Οι ντουλάπες των δωματίων και τα ντουλάπια της κουζίνας έχουν κατασκευαστεί sur mesure. Στο χωλ της κατοικίας βρίσκεται ένα τζάκι.
Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο mezzanine με εσωτερικό μπαλκόνι που βλέπει την τραπεζαρία στο ισόγειο.
Διαθέτει 3 ευρύχωρα master υπνοδωμάτια, όλα με ensuite μπάνιο.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός της μεζονέτας περιλαμβάνει αντιολισθητικό δάπεδο με πλακάκια και φινίρισμα με πλακάκια υψηλής ποιότητας στα μπάνια, οικιακές συσκευές γνωστών εταιρειών, και κλιματιστικά. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικές περσίδες, δορυφορική τηλεόραση, σύστημα συναγερμού ασφαλείας και κάμερες CCTV. H θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο.
Οι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας έχουν όμορφη θέα στη θάλασσα και στα βουνά. Διαθέτει πισίνα 52,50 τ.μ., και υπαίθριο ντους, εξωτερικό φωτισμό, κλειστή είσοδο με τηλεχειριστήριο και χώρο bbq με πέργκολα. Στους χώρους της πισίνας και του bbq υπάρχουν καλόγουστα και υψηλής ποιότητας έπιπλα κήπου.
Το γκαράζ έχει αυτόματες πόρτες και γειτνιάζει με το σπίτι.
Η μεζονέτα δεν έχει μισθωθεί ποτέ και προσφέρεται αποκλειστικά προς πώληση. Τιμή: 930.000€.

Epsilon Team real estate agents - real estate appraisers,
T: +302107212284
e-mail: evita@epsilonteam1.com
web: www.epsilonteam.gr, Blog: www.propertistas.com
Κωδικός ακινήτου: ΕΕ166045
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
166045 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή