Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σκιάθος
  • € 1.500.000
  • 548
  • 3+
Περιγραφή
Σποράδες-Σκιάθος, Ξάνεμος, Ξενοδοχείο Προς Πώληση, 548 τ.μ., Σε οικόπεδο 7000 τ.μ., Κατάσταση: Καταπληκτική, Όροφος: Ισόγειο, 3 Επίπεδο/α, 17 Χώροι, 17 Μπάνιο/α, 16 δωμάτια, 1 δωμάτιο υπηρεσίας, 30 θέση/εις στάθμευσης, Έτος κατασκευής: 1988, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Δεν απαιτείται , Δάπεδα: Μάρμαρα, Kουφώματα: Ξύλινα, Χαρακτηριστικά: Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Βεράντες, Γεώτρηση, Επενδυτικό, Με Εξοπλισμό, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Κλιματισμός, Κήπος, Έξτρα χώροι (Παιδική χαρά), Κατασκευή (Μονωτικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, Γιαννιώτικα Μάρμαρα, Ξύλα από το Άγιο Όρος), Εξοπλισμός (Πλήρης ποιοτικός εξοπλισμός με εντοιχισμένες κουζίνες), Έξτρα χαρακτηριστικά (Ιδιωτικό εκκλησάκι Αγίου Αντωνίου, Πισίνα, Μπόιλερ, ποτιστικά κήπων), Κοντά σε: Αεροδρόμιο, Παραλία, Απόσταση απο: Θάλασσα(m): 150, Πόλη(m): 3000, Τιμή: 1.500.000€

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο στη Σκιάθο, με ένα σύνολο 16 διαμερισμάτων και πλούσιες παροχές, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών χώρων όπως πισίνα και παιδική χαρά. Το κτίριο έχει επίσης έναν υπέροχο χώρο υποδοχής, δωμάτιο υπηρεσίας και laundry room. Τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση καθώς και εξοπλισμό όπως μονάδες κλιματισμού και τηλεοράσεις plasma. Η αρχιτεκτονική του είναι παραδοσιακή με Γιαννιώτικα μάρμαρα, πλάκες Πηλίου καθώς και καστανιά από το Άγιο Όρος.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Ξάνεμος, στη Σκιάθο και καλύπτει έκταση 7 περίπου στρεμμάτων. Είναι κατάλληλο για επένδυση στον τουρισμό, καθώς βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά σε παραλίες και τουριστικά αξιοθέατα. Οι πλούσιες παροχές του ακινήτου το καθιστούν ιδανικό για ενοικίαση ως διαμερίσματα, ενώ διαθέτει και εξωτερικούς χώρους ψυχαγωγίας και αναψυχής, όπως μεγάλη πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, χώρο χαλάρωσης με τραπεζαρία και καρέκλες και ένα χώρο lounge με άνετους καναπέδες και τραπεζάκια. Η μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την γνωστή παραλία του Ξάνεμου η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων μπορεί να λειτουργήσει ως εξοχικό για οικογένειες και φίλους ή ως επιχείρηση ενοικίασης διαμερισμάτων, που θα παρέχει άνετη διαμονή σε επισκέπτες της Σκιάθου. Η περιοχή του Ξάνεμου είναι ιδανική για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως κολύμπι, καταδύσεις και ψάρεμα, καθώς και για πεζοπορία και ποδηλασία στα γύρω βουνά και δάση.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 1.500.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μία επίσκεψη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1518515 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
548 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή