Μονοκατοικία βίλα 420 τμ, Κέντρο, Παλαιά Φώκαια

Παλαιά Φώκαια
  • € 1.700.000
  • 5
  • 420
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Υπόλοιπο Αττικής, Παλαιά Φώκαια, Μαϊστράλι: Πωλείται διαμπερής Βίλα 420τ.μ. σε 700τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 2 είναι master, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, 3 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, πόρτα ασφαλείας, 3 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, playroom. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, η τραπεζαρία, ο χώρος υποδοχής, η κουζίνα, μια εσωτερική αποθήκη και ένα wc.
Στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα playroom με μπιλιάρδο και τζάκι, ένας master ξενώνας (με δικό του μπάνιο, χτιστό κρεβάτι, σαλόνι και μπαλκόνι) ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια.
Στον 2ο όροφο βρίσκεται ένα master bedroom με τζάκι (πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με δύο νιπτήρες, ντουζιέρα με υδρομασάζ και μεγάλη γωνιακή μπανιέρα με υδρομασάζ), dressing room, study room, laundry room με παροχές νερού & αποχέτευσης και γυμναστήριο. Απέχει περίπου 100m από τη θάλασσα και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με φθορές από αλάτι ή υγρασίες, ενώ απέχει 100 με 150m και από τον δρόμο ώστε να μην έχει προβλήματα θορύβων.

 Επιπλέον χαρακτηριστικά: BBQ, Αποθήκη: 1 εσωτερική και 2 εξωτερικές (3) – δυνατότητα για δωμάτιο υπηρεσίας, Πισίνα: Σε σχήμα 8 με υδρομασάζ και μηχανισμό ανακύκλωσης & καθαρισμού, Τζάκι: Ένα σε κάθε όροφο (3: σαλόνι, playroom, master bedroom).

Τιμή 1.700.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1446 | Email: info@realspace.gr | Web: www.realspace.gr (Σημ: Το υποδεικνυόμενο σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό της γειτονίας στην οποία βρίσκεται το ακίνητο και ΔΕΝ καθορίζει την πραγματική του διεύθυνση.)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1446 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή