Δυάρι Παλαιό Φάληρο, Παναγίτσα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
  • € 350.000
  • 3
  • 98
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Παλαιό Φάληρο, Κέντρο, διατίθεται προς πώληση γωνιακό διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 98 τ.μ., στον 4ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης στα μέσα της δεκαετίας του '80. Το πιο δυνατό σημείο του ακινήτου ομολογουμένως είναι η θέση του. Η εγγύτητα από σημεία ενδιαφέροντος όπως super market, ιατρεία (ιατρικό κέντρο), στάσεις ΜΜΜ καθώς και από τοπόσημα της περιοχής όπως η Παναγίτσα το καθιστούν ως μια από τις πολύ καλές επιλογές καθώς και το γεγονός πως βρίσκεται χαμηλά στο Παλαιό Φάληρο, μόλις πέντε οικοδομικά τετράγωνα από την Παραλιακή Οδό. Η διάταξη των δωματίων είναι εξαιρετική χωρίς να έχει καθόλου νεκρούς χώρους. Μπαίνοντας κανείς στο ακίνητο βρίσκεται κατευθείαν στο καθιστικό με το τζάκι και με το wc ξένων να είναι σε μια εσοχή στο δεξί του χέρι. Οι υπόλοιποι χρηστικοί χώροι όπως η αυτόνομη κουζίνα που έχει πρόσβαση στο πλευρικό μπαλκόνι και η οποία είναι ομολογουμένως ιδιαιτέρως φωτεινή, τα δύο άνετα υπνοδωμάτια το ένα μπροστά με πρόσβαση στο μπαλκόνι της πρόσοψης, στο ίδιο μπαλκόνι που έχει πρόσβαση το καθιστικό και το άλλο στην πίσω πλευρά με πρόσβαση στο πλευρικό μπαλκόνι καθώς και το λουτρό με το παράθυρο, βρίσκονται στα αριστερά του καθιστικού και παίρνουν πρόσβαση από έναν διάδρομο.

Η οικοδομή μολονότι σχεδιαστικά δείχνει την ηλικία της, είναι γενικά σε πολύ καλή κατάσταση με το μεγαλύτερο προτέρημά της να είναι η γωνιακή της θέση στο οικοδομικό τετράγωνο κάτι που της δίνει έναν όμορφο αέρα και πολύ φως. Το σημείο είναι από τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, θέση στάθμευσης στην πυλωτή, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου α' γενιάς, θυροτηλεόραση, ανελκυστήρας, wc ξένων, δάπεδα επενδεδυμένα με μάρμαρο και ξύλο, άνετα μπαλκόνια.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Ε

Απόσταση από:
Παναγίτσα Π. Φαλήρου 270μ
Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης 350μ
Παραλιακή Λεωφόρος 550μ
Αγίου Αλεξάνδρου 600μ

Τιμή: 350.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
134450 - 30/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή