Duplex 180 τμ, Κέντρο, Διακοπτό

Διακοπτό
  • € 250.000
  • 5
  • 180
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Διακοπτό, Πωλείται μεζονέτα 180μ2
Η μεζονέτα είναι σε οικόπεδο 250 τμ έκαστη. Επίσης έχει ενεργειακό πιστοποιητικό καθώς διαθέτει ενεργειακό τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της είναι υψηλών προδιαγραφών.
Οι γρανίτες και τα πλακάκια που έχουν τοποθετηθεί είναι της εταιρείας PORCELANA
Η κουζίνα είναι ιταλική, με φρένα σε όλα τα συρτάρια, εσωτερικούς μηχανισμούς αποθήκευσης (συρόμενους μηχανισμούς μπακάλη, γωνιακούς μηχανισμούς, πιατοθήκη, θήκη για κουταλοπίρουνα) και βιτρίνα vitraux (βιτρό). Επίσης διαθέτει απορροφητήρα τύπου καμινάδας σε country style με ενσωματωμένο τον μηχανισμό, retro ψυγείο και φούρνο με ανεξάρτητη κεραμική εστία.
Στα μπάνια έχουν τοποθετηθεί έπιπλα με επικαθήμενους γυάλινους νιπτήρες, όλα ειδικές κατασκευές για να ταιριάζουν με το στυλ κάθε μπάνιου.
Το τζάκι έχει γρανίτες και είναι βαμμένο με ειδική τεχνοτροπία σε στυλ spatula stuggi.
Οι διακόπτες/ πρίζες είναι Legrand σε μπρονζέ χρώμα.
Τα κάγκελα στην εσωτερική σκάλα έχουν επιμεληθεί με χρυσές λεπτομέρειες.
Στον κήπο έχει τοποθετηθεί σύστημα αυτόματου ποτισμού.
Η μεζονέτα είναι επιπλωμένη.
Η μεζονέτα διαθέτει barbeque και εξωτερική αποθήκη.
Διαθέτει κλιματιστικά ψύξης /θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα υπνοδωμάτια και στη σαλονοτραπεζαρία.
Οι πόρτες και τα κουφώματα αλουμινίου είναι ειδικές κατασκευές σε παραδοσιακή γραμμή, περασμένες με ειδικό ηλεκτροστατικό υλικό σε μπρούτζινες αποχρώσεις. Επίσης διαθέτει μηχανισμούς με σίτες.
Η μεζονέτα διαθέτει parking
Στην μεζονέτα το ημιυπόγειο μπορει να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό σπίτι καθώς απομονώνοται με ξεχωριστή είσοδο και διαθέτει wc με ντουζιέρα και υποδομές ώστε να τοποθετηθεί κουζίνα. Είναι ένας άριστος χώρος φιλοξενίας φίλων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως playroom για παιδιά.
Η μεζονέτα διαθέτει άδεια για κατασκευή πισίνας στο χώρο του κήπου της.
ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
Έχει : Ισόγειο με ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, με ενεργειακό τζάκι και WC με ντουζιέρα. Ά ΟΡΟΦΟΣ με 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Ημιυπόγειο με WC με ντουζιέρα και υποδομή για τοποθέτηση κουζίνας.
ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Έχει απεριόριστη θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού, μέσα από το οποίο περνάει το μοναδικό τρένο του οδοντωτού https://www.odontotos.com και φτάνει στα Καλάβρυτα.
Σε απόσταση μόλις 160χλμ σε λιγότερο από δυο ώρες από την Αθήνα αποτελεί ιδανική επιλογή είτε ως εξοχική είτε ως μόνιμη κατοικία καθώς συνδέοται πλέον με σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο.
Επίσης τέλος του 2018 αρχές 2019 πρόκειται να λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος. Η χρονοαπόσταση μεταξύ Αθήνας και Διακοπτού με ένα intercity δρομολόγιο λίγων στάσεων θα είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.
Η περιοχή συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Η μεζονέτα απέχει 500 μέτρα από την θάλασσα, 40 χλμ από τα Καλάβρυτα όπου διαθέτουν χιονοδρομικό κέντρο. Μπορεί κάνεις να επισκεφθεί και θρησκευτικούς προορισμούς όπως το Μέγα Σπήλαιο και την Αγία Λαύρα.
Το Διακοπτό κατοικείται σε μόνιμη βάση. Διαθέτει σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φούρνους, παραδοσιακά μανάβικα, κρεοπωλεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, καφέ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα σε απόσταση αναπνοής από την μεζονέτα και καθιστά την χρήση αυτοκίνητου περιττή.
Η κοντινότερη πόλη είναι του Αιγίου στα 15χλμ. Διαθέτει αξιοθέατα θρησκευτικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, υποδομές και Νοσοκομείο.
Η Πάτρα βρίσκετε σε απόσταση 45 χλμ, όπου κανείς μπορεί να επισκεφθεί την εκκλησία του Αγ. Ανδρέα και να προσκυνήσει τα λείψανα του. Κοντινή εκδρομή μέσω της γέφυρας Ριου - Αντιριου είναι η Ναύπακτος και το Μεσολόγγι και τα νησιά του Ιονίου καθώς πραγματοποιούνται απευθείας δρομολόγια από το λιμάνι της Πάτρας.
Σημειώνουμε επίσης ότι διατίθεται και το οικόπεδο δίπλα στην μεζονέτα, έκτασης 1.000τμ, με άδεια σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει για οποιαδήποτε χρήση.

Droukas Real Estate
www.homegreek.eu
26910-69119 / 6947-517315
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13733288 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή