Μονοκατοικία βίλα Πορταριά, Κέντρο, Πορταριά

ΠορταριάΠορταριά
  • € 595.000
  • 5+
  • 505
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Συμβουλος ακινήτων Ερμαριόπουλος Νίκος.
Διατίθεται προς πώληση αρχοντικό συνολικής επιφάνειας 505τ.μ. σε οικόπεδο 1.000 τ.μ. στην Πορταριά. Το αρχοντικό είναι ένα εξαιρετικόπαράδειγμα του πηλιορείτικου "αρχοντικού", με πέτρινους τοίχουςπάχους σχεδόν 1 μέτρου και ένα από τα λίγα κτίρια που κατασκευάστηκαν σενεοκλασικό στυλ. Καθ' όλη τη διάρκεια της ανακαίνισής του, ελήφθη εξαιρετικήμέριμνα ώστε να διασφαλιστεί μια πλήρης και ακριβής αποκατάσταση. Χρησιμοποιήθηκανυλικά ανώτερων προδιαγραφών, όπως δάπεδα από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, μαρμάριναπλακάκια και πλακάκια cotto, καθώς και αφρικανικά σκληρά ξύλα, ενώ εξωτερικάεπαναχρησιμοποιήθηκε η αρχική πέτρα και οι λεπτομερείς σοβάδες επανάφεραντέλεια το σπίτι στην αρχική του κατάσταση, με στέγη από παραδοσιακό"σχιστόλιθο Πηλίου". Όλες οι εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα είναικατασκευασμένα από σκληρό ξύλο που ταιριάζει ακριβώς με τα πρωτότυπα. Τα δάπεδακαι οι τοίχοι αναδιαρθρώθηκαν επιτρέποντας την εγκατάσταση σύγχρονηςηχομόνωσης, μόνωσης, υδραυλικών και ηλεκτρικών υποδομών. Τοακίνητο έχει πανοραμική θέα στο βουνό του Πηλίου και το Βόλο από τα δωμάτια τουκαι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο δημοφιλές χωριό Πορταριά, μόλις 80 μέτρααπό την κεντρική πλατεία.Εσωτερικά διαθέτει 8 πλήρως επιπλωμένα υπνοδωμάτια, πουαποτελούν τον πρώτο και δεύτερο όροφο, με μασίφδρύινα δάπεδα και πολυτελή μπάνια. Τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα μεεντοιχισμένες ντουλάπες με καθρέφτες πλήρους μήκους και φωτισμό με κίνηση. Όλα ταυπνοδωμάτια έχουν ξεχωριστό στυλ και πολλά έχουν κρυφό φωτισμό ή/καιεκτεθειμένα δοκάρια.

Το ισόγειο περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι και μεγάλη κουζίνα,ενώ το υπόγειο στεγάζει αποθηκευτικούς χώρους και ηλεκτρομηχανολογικέςεγκαταστάσεις (σύστημα ύδρευσης/θέρμανσης, πυρασφάλεια) καιχώρους, SPA, Rain Shower καιαποδυτήρια. Η σκάλα είναι χειροποίητη μασίφ δρυς και υπάρχουν πολλά ειδικάσχεδιασμένα χαρακτηριστικά σε όλη την έκταση. Η έπαυλη βρίσκεται σε δικό τηςχώρο 1.000 τ.μ. που περιλαμβάνει περιφραγμένο κήπο, διάφορα οπωροφόρα δέντρακαι μια μεγάλη βεράντα εξωτερικά της κύριας εισόδου με πέτρινους τοίχους πουκαλύπτονται από μεγάλους λευκούς μαρμάρινους όγκους.

Η υποδομή του σπιτιού περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητασυστήματα θέρμανσης και ψύξης (υπερσύγχρονο σύστημα αντλίας θερμότητας πουτοποθετήθηκε το 2022), εκτεταμένο σύστημα πυροπροστασίας σύμφωνα μετους κανονισμούς, εφεδρική παροχή νερού και υποδομή για την εγκατάσταση κάμεραςασφαλείας.

Το ακίνητο δουλεύει ως ξενοδοχείο, όμως μπορείάμεσα να χρησιμοποιηθείως κατοικία ακόμα και χωρίς καμία μετατροπή.

Αποτελεί μοναδική επιλογή αγοράς, σε ένα κομβικό σημείο που δίνει τη δυνατότητατης άμεσηςπρόσβασης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε! Από χιονοδρομικό κέντρο σεαπόσταση 9 χλμ (15 λεπτά), σε μερικές από τις ομορφότερεςπαραλίες της Ελλάδας σε απόσταση 32 χλμ (50λεπτά), στην όμορφη πόλη του Βόλου σε απόσταση 7 χλμ (12 λεπτά) και στοαεροδρόμιο Αγχιάλου σε απόσταση 30 χλμ (50 λεπτά) και φυσικά στο κέντρο τουγραφικού χωριού της Πορταριάς!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1520400 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
505 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 595.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή