Μονοκατοικία βίλα Litsarda, Litsarda 73007, Λιτσάρδα, Βάμος

ΒάμοςLitsarda, Litsarda 73007
  • € 375.000
  • 5
  • 132
  • 3
Περιγραφή
Αυτή η βίλα βρίσκεται στις παρυφές του παραδοσιακού χωριού Λιτσάρδα, σε μια μικρή περιφραγμένη κοινότητα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το χωριό και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την παραλία.

Καθώς μπαίνετε στους χώρους του ακινήτου, ακολουθείτε τον πέτρινο δρόμο προς το μπροστινό μέρος της βίλας, όπου βρίσκετε την είσοδο και το ιδιωτικό γκαράζ. Από την είσοδο, μπαίνεις σε μια φωτεινή και ευάερη ενιαία κουζίνα και σαλόνι. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι μοντέρνα με εντοιχισμένες συσκευές με άφθονο χώρο αποθήκευσης και προετοιμασίας.

Το σαλόνι είναι φωτεινό με φυσικό φως που εισρέει μέσα από πολλά παράθυρα και πόρτες. Η βίλα διαθέτει κλιματιστικές μονάδες ζεστού και κρύου, κεντρική θέρμανση πετρελαίου και που βρίσκεται στο σαλόνι είναι ένας όμορφος καυστήρας ξύλου για εκείνα τα άνετα βράδια.

Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης ένα καλό μέγεθος μπάνιο με καμπίνα ντους και το 1ο από τα 3 υπνοδωμάτια.

Καθώς κατεβαίνουμε τις σκάλες προς το χαμηλότερο επίπεδο, προσγειωνόμαστε σε ένα διάδρομο που οδηγεί στα κάτω υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και επιπλέον αποθήκη. Ο διάδρομος έχει φυσικό φως που κατεβαίνει από το ενσωματωμένο φως του ουρανού το οποίο σας οδηγεί στο 2ο και 3ο υπνοδωμάτιο και περνάτε από το ενσωματωμένο ντουλάπι αποθήκευσης, . Κάθε ένα από τα δίκλινα υπνοδωμάτια έχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, παράθυρα που επιτρέπουν το φυσικό φως και μοντέρνες ντουλάπες. Στη συνέχεια, θα βρείτε ένα καλό οικογενειακό μπάνιο με ντους, μπανιέρα και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Τελικά φτάνουμε στο master υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Αυτό το μεγάλο υπνοδωμάτιο έχει και πάλι φυσικό φως που εισέρχεται από τα υπερυψωμένα παράθυρα, μια μεγάλη μοντέρνα ντουλάπα και νιπτήρα. Το μπάνιο φιλοξενεί μια μεγάλη ντουζιέρα με τα πόδια.

Η πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο γίνεται μέσω της πόρτας του αίθριου στο σαλόνι. Καθώς βγαίνετε έξω, σας υποδέχεται ένας υπέροχος χώρος καθιστικού, ιδανικός για εκείνες τις εκπληκτικές καλοκαιρινές βραδιές με φίλους και οικογένεια. Ακολουθεί η εξωτερική κουζίνα και η τραπεζαρία με πλήρως εντοιχισμένο μπάρμπεκιου και μεγάλο χώρο προετοιμασίας. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε από την κύρια βίλα στην πολύ ιδιωτική και απομονωμένη πισίνα και στους σχετικούς χώρους της ηλιόλουστης βεράντας. Πέτρινες σκάλες σε οδηγούν στον κάτω κήπο με ελιές και οπωροφόρα δέντρα.

Αυτή η υπέροχη βίλα θα μπορούσε να είναι εξαιρετική επένδυση για διακοπές, μόνιμη κατοικία ή ακόμα και ως επένδυση για τη δημοφιλή αγορά ενοικίασης διακοπών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-121292 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή