Μονοκατοικία βίλα Leoforos Kydonias 40, Chania 73135, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάLeoforos Kydonias 40, Chania 73135
  • € 380.000
  • 3
  • 120
  • 2
Περιγραφή
Υπέροχη τριώροφη πετρόκτιστη βίλα, προς πώληση στα Χανιά

Αυτή η ευρύχωρη βίλα έχει φανταστική θέα από τον τελευταίο όροφο, με θέα στα γύρω σπίτια και τα παλιά ερείπια, το λιμάνι και τη θάλασσα, μέχρι τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου.

Υπέροχη ημιανεξάρτητη τριώροφη πέτρινη βίλα, που βρίσκεται στην παλιά πόλη των Χανίων μέσα στα στενά και γραφικά σοκάκια!

Χτισμένο γύρω στο 1.500, το σπίτι χτίστηκε από τους Ενετούς και αργότερα ανήκε σε μια τουρκική οικογένεια μέχρι που μια ελληνική οικογένεια ανέλαβε. Ο σημερινός ιδιοκτήτης αγόρασε το ακίνητο το 2006 και το ανακαίνισε πλήρως το 2008.

Αυτή η ευρύχωρη βίλα έχει φανταστική θέα από τον τελευταίο όροφο, με θέα στα γύρω σπίτια και τα παλιά ερείπια, το λιμάνι και τη θάλασσα, μέχρι τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ:

Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο ισόγειο και ανοίγει σε μια ευρύχωρη και ανοιχτή κουζίνα/τραπεζαρία.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ανοιχτά πράσινα ντουλάπια και περιλαμβάνει πλυντήριο πιάτων, μονό νεροχύτη και εντοιχισμένη εστία με δύο καυστήρες τοποθετημένους στον πάγκο εργασίας.

Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από τις σκάλες και μια όμορφη καμάρα στη μία πλευρά του τοίχου καθώς και μια κόγχη με ράφια. Οι οροφές με δοκάρια είναι ψηλότερα από το συνηθισμένο, κάνοντας τον χώρο πολύ ελαφρύ και ευάερο.

Όμορφα πέτρινα σκαλοπάτια με ειδική κατασκευή κάγκελο από σφυρήλατο σίδερο οδηγούν στον μεσαίο όροφο. Από ένα μικρό χολ προς τα δεξιά βρίσκεται το υπνοδωμάτιο επισκεπτών με ένα διπλό κρεβάτι και ένα ελεύθερο ντουλάπι. Από το παράθυρο μπορεί κανείς να δει τα υπέροχα αρχαία ερείπια ακριβώς απέναντι.

Μια τοξωτή πόρτα ανοίγει στο κύριο υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνει επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ευρύχωρη καμπίνα ντους. Τρία παράθυρα φέρνουν πολύ φως και βλέπουν στα σοκάκια και στα γύρω ερείπια.

Μια ξύλινη σκάλα με το ίδιο σιδερένιο κάγκελο οδηγεί στον τελευταίο και τελευταίο όροφο. Αυτός ο όροφος αποτελείται από ένα ντους και ένα σαλόνι που χρησιμοποιείται και ως 3ο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει ένα εντοιχισμένο καθιστικό σε σχήμα «L» και οι ξύλινες μπαλκονόπορτες ανοίγουν σε μπαλκόνι με πλακάκια με εκπληκτική βορειοανατολική θέα στη θάλασσα, το λιμάνι, τις γύρω στέγες και μέχρι τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου!

Το σπίτι έχει οροφές με δοκάρια και ανεμιστήρες οροφής σε όλους τους χώρους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
YHC-12141 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή