Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παρνασσός
  • € 890.000
  • 850
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχείο 850τ.μ, τριών αστέρων και έτους κατασκευής 2009.
Αποτελείται από :
Α) Ημιυπόγειο με δυο μεγάλες αποθήκες που έχουν πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο, λεβητοστάσιο, δυο αποδυτήρια, λινοθήκη και ένας χώρος διαμορφωμένος σαν σπίτι για διαμονή.
Β) Ισόγειο με αίθουσα εστιατορίου-μπαρ(χωρητικότητας 140 ατόμων) με δυο ενεργειακά τζάκια και χαγιάτι με ανοιγόμενη τζαμαρία. Ρεσεψιόν, γραφείο, αποθήκη, κουζίνα, κοινόχρηστες τουαλέτες και δυο τρίκλινα δωμάτια( το ένα είναι για ΑΜΕΑ).
Γ) Όροφος με οχτώ δωμάτια(τέσσερα δίκλινα-τέσσερα τετράκλινα) τα οποία έχουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και μπαλκόνι. Και μια αποθήκη.
Δ)Σοφίτα με 40τ.μ οργανωμένη σουίτα με υδρομασάζ.
Είναι χτισμένο μέσα σε οικόπεδο11500τ.μ στο οποίο υπάρχουν στεγασμένος εξωτερικός χώρος δεξιώσεων 130 ατόμων, ανοιχτός χώρος δεξιώσεων με γκαζόν και καταρράκτη 400 ατόμων, παιδική χαρά, δέντρα σε όλο το κτήμα, εσωτερικός τσιμεντένιος δρόμος και πλακόστρωτο πάρκινγκ.
Επίσης υπάρχει εξωτερικό μπαρ και παλαιό μετόχι(πέτρινο θολωτό κτίσμα 150τ.μ για κελάρι).
Είναι αρίστης κατασκευής( πέτρινο με σκυρόδεμα και οπλισμό), υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε τεσσάρων αστέρων και υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες(άδεια λειτουργίας με σήμα ΕΟΤ τριών αστέρων, άδεια υγειονομικού, άδεια πυροσβεστικής, άδεια αρχαιολογίας, ενεργειακό πιστοποιητικό, επικυρωμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων).
Βρίσκεται σε μια υπέροχη και καταπράσινη τοποθεσία στο Πολύδροσο Παρνασσού, κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3506 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
850 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή