Μονοκατοικία βίλα Ep. Odos 14-Tavroniti-Palaiochoras, Tavronitis 73006, Ταυρωνίτης, Βουκολιές

ΒουκολιέςEp. Odos 14-Tavroniti-Palaiochoras, Tavronitis 73006
  • € 360.000
  • 5+
  • 148
  • 3+
Περιγραφή
Ευρύχωρη βίλα με υπέροχη θέα προς πώληση στον Ταυρωνίτη

Χτισμένη το 2004, αυτή η βίλα 5 υπνοδωματίων βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου στο παραδοσιακό χωριό Βούβες και απολαμβάνει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα Λευκά Όρη, τις γύρω πλαγιές και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Η κύρια είσοδος γίνεται ελκυστική και χρήσιμη, προστατεύεται από μια καλυμμένη πέργκολα με μια όμορφη πολύχρωμη bougainvillea και διαφανή αλεξήνεμα σε 2 πλευρές της πέργκολα.

Κατά την είσοδο στο σπίτι, η κουζίνα σχήματος L βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και χωρίζεται από το καθιστικό από έναν τοίχο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και περιλαμβάνει πλυντήριο πιάτων και ανεμιστήρα οροφής.

Το σαλόνι είναι ελαφρύ και φωτεινό, άνετο και ευρύχωρο με πολλά παράθυρα που δίνουν μια σταθερή ροή φωτός σε όλα τα δωμάτια. Μια διπλή πόρτα αίθριο δίνει στην εξωτερική βεράντα με μια ανοιχτή πέργκολα (η οποία θα μπορούσε να καλυφθεί). Πέρασε το καθιστικό είναι ένα μικρό ντους με WC και στη συνέχεια η τραπεζαρία που στα αρχικά σχέδια ήταν ένα υπνοδωμάτιο. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν τώρα αυτό το δωμάτιο ως τραπεζαρία εξοπλισμένη με ανεμιστήρα οροφής και πόρτα αίθριο.

Δεξιά της κουζίνας, σκαλοπάτια με πλακόστρωτα βήματα με κάγκελο οδηγεί στον επάνω όροφο που αποτελείται από 2 διπλά υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα παρακείμενο μπάνιο. Το μπροστινό δωμάτιο διαθέτει μια πόρτα αίθριο που ανοίγει σε ένα μπαλκόνι με πλακάκια και την εκπληκτική θέα, και το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα πλήρους μήκους. Το πίσω δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ντους και τα δύο δωμάτια διαθέτουν ελεύθερες ντουλάπες και αναστρέψιμες μονάδες κλιματισμού.

Μια άλλη πτήση σκαλοπατιών οδηγεί στον κάτω όροφο με άλλα 2 υπνοδωμάτια και μια μικρή περιοχή πλυντηρίου στο διάδρομο που στεγάζει το πλυντήριο και 2 ψυγεία. Ένα από τα δωμάτια έχει τώρα ένα τραπέζι ποδοσφαίρου και χρησιμοποιείται ως αίθουσα παιχνιδιών και το δεύτερο δωμάτιο διαθέτει ένα παρακείμενο ντους. Υπάρχει ξεχωριστή περιοχή αποθήκευσης κάτω από τις σκάλες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ:

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο, όμορφα διαμορφωμένο, που περιβάλλεται από πέτρινες τοίχους με 2 σιδερένιες πύλες που επιτρέπουν πρόσβαση μέσα και έξω από το ακίνητο και προσφέροντας εκπληκτική θέα παντού. Η πρόσβαση είναι στρωμένη εκτός από τα τελευταία 70 μέτρα. Το ξύλινο δοκάρι Carport θα μπορούσε να καλυφθεί με δίχτυ για να αποφευχθεί ο ήλιος.

Η ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης θερμαίνεται μέσω ενός λέβητα (ξεχωριστό σύστημα) και έχει κάλυμμα διατηρώντας τη θερμότητα. Υπάρχουν 2 περιοχές κάτω από την πισίνα που αποθηκεύει τα μηχανήματα, τα φίλτρα, τη δεξαμενή νερού και τη δεξαμενή λαδιού για το σύστημα θέρμανσης. Το γκαζόν δυτικά της πισίνας διαθέτει ψεκαστήρες σε χρονομετρητές και υπάρχει ένα σύστημα αποστράγγισης γύρω από το σπίτι. Πολλές περιοχές με χαλίκια και πλακάκια είναι καθαρά ασφαλισμένα με κάunisters και έπιπλα για υπαίθρια διαβίωση. Επίσης, υπάρχουν 2 υπόγειες δεξαμενές νερού με χωρητικότητα 10.000 λίτρων.

Ο κήπος αναδιπλώνεται γύρω από το σπίτι και έχει διαμορφωθεί προσεκτικά, φυτευμένος και τελεία, προσφέροντας πολλές εξωτερικές περιοχές για να χαλαρώσουν, σύμφωνα με την εποχή ή/και την ώρα της ημέρας. Απλά επιλέξτε την ιδανική σας βεράντα για να κερδίσετε και να κάνετε φαγητό ή απλά για να απολαύσετε τον ήλιο. Αλλά πάνω απ 'όλα απολαύστε την ηρεμία και την εκπληκτική θέα… ..

Θα νιώσετε στην κορυφή του κόσμου σε αυτό το σπίτι που προσφέρει εκπληκτική θέα που εκτείνεται πάνω από τη Δυτική Κρήτη, τη θάλασσα και τα γύρω ελαιώδη ελαιώνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ZIC-122143 - 06/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
148 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή