Duplex Αχτάρη Κωνσταντίνου 12, Θεσσαλονίκη 54634, Γεντί Κουλέ, Δ. Αγίου Παύλου

Δ. Αγίου ΠαύλουΑχτάρη Κωνσταντίνου 12, Θεσσαλονίκη 54634
  • € 450.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
Περιγραφή
Εξαιρετικής αισθητικής και κατασκευής πολυεπίπεδη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 400 τ.μ., Βρίσκεται σε προνομιακή πανοραμική θέση και δεσπόζει σε μία από τις πιο ιστορικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, στα Κάστρα της Άνω Πόλης. Έχει ανεμπόδιστη και αμετάβλητη θέα στη Θεσσαλονίκη και στο Θερμαϊκό κόλπο.

Είναι μοναδικό αρχιτεκτονικό αριστούργημα κατασκευής του 1997, που φέρει την υπογραφή ενός κορυφαίου καθηγητή αρχιτεκτονικής της Θεσσαλονίκης, του κου Καλογήρου.

Το ακίνητο αποτελείται από τρεις ορόφους οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Έχει τη δυνατότητα ανεξαρτητοποίησης του ισόγειου χώρου, καθώς πρόκειται για ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή είσοδο συνολικού εμβαδού 51 τ.μ. που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο, καθώς και μία ανεξάρτητη αυλή. Επίσης, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει κλειστό parking 37 τ.μ. χωρητικότητας έως και δύο αυτοκινήτων. Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στον οποίο βρίσκεται τοποθετημένος ο λέβητας πετρελαίου, διευκρινίζεται ότι θα μπορούσε να εγκατασταθεί λέβητας αερίου καθώς η περιοχή έχει πλέον συνδεθεί με τον πάροχο φυσικού αερίου. Η υπόλοιπη οικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο και μπανιέρα jacuzi, χωλ, μία βοηθητική κουζίνα με ένα πολύ βολικό καθιστικό χώρο με υπέροχη πανοραμική θέα σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Επίσης, υπάρχει και ένας μεγάλος χώρος που χρησιμοποιείται ως γραφείο, και ο οποίος μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί για να χρησιμοποιηθεί ως τρίτο δωμάτιο ή σαλόνι. Στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε το σαλόνι και την κεντρική κουζίνα που ενώνονται με μία μικρή γέφυρα. Μεταξύ των δύο επιπέδων υπάρχει εσωτερικό μπαλκόνι που ενισχύει την αρχοντική εικόνα της οικίας. Η μονοκατοικία διαθέτει συνολικά 3 μπάνια και 3 κουζίνες,5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, συναγερμό υψηλής ασφάλειας, διπλά τζάμια με σίτες σε όλο το σπίτι, τέντες, θυροτηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά, βεράντες με πανοραμική θέα σε όλο τον Θερμαϊκό, BBQ, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, ντουλάπες και είναι διακοσμημένη με εξαιρετικής ποιότητας υλικά όπως τα μαρμάρινα πατώματα από μάρμαρα Βεροίας. Πρόκειται για ένα σπάνιο ακίνητο, που φτιάχτηκε με μεράκι και απευθύνεται σε απαιτητικούς αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4166791 - 02/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή