Δυάρι Επ. Οδός Λιβαδίου-Μέγα Λιβαδίου, 840 05, Σέριφος, Χώρα, Σέριφος

ΣέριφοςΕπ. Οδός Λιβαδίου-Μέγα Λιβαδίου, 840 05, Σέριφος
  • € 180/μήνα
  • 3
  • 90
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Από 180/€ ανά ημέρα Ισόγεια οικία στην Άνω Χώρα Σερίφου προς ενοικίαση με χρέωση ανά ημέρα.
Η κατοικία του ορόφου είναι χτισμένη από πέτρα με τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό τρόπο δόμησης, ακολουθώντας ομαλές καμπύλες γραμμές που δίνουν σε κάποιον την εντύπωση ενός μοναστηριού .
Η κύρια κατοικία διαθέτει 1 en-suite κύρια κρεβατοκάμαρα με γραφική θέα στη θάλασσα και ιδιωτική βεράντα, ένα ευρύχωρο σαλόνι 25 τετραγωνικών μέτρων με έναν πέτρινο χτιστό καναπέ σε σχήμα L, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα όπως τα παιδιά, έναν ενιαίο χώρο με έναν αναδιπλούμενο καναπέ που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο με το ιδιωτικό του μπάνιο με ντους και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με θέα στην αυλή. Το χαμηλότερο επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ:
Πρωτότυπα, χειροποίητα στοιχεία διακόσμησης, αυθεντικά παραδοσιακά υφάσματα από όλο τον κόσμο συνδυάζονται προσεκτικά με σύγχρονα εσωτερικά σχέδια και έργα τέχνης, όλα προσεκτικά επιλεγμένα από τον σχεδιαστή για ένα μοναδικό, χαλαρωτικό και εκλεπτυσμένο αξέχαστο περιβάλλον.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Μια ευρύχωρη χτιστή αυλή εκτείνεται στην πρόσοψη της κατοικίας ιδανική για διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, όπως ανάγνωση, χαλάρωση, πάρτι. Χρησιμεύει επίσης ως υπαίθρια τραπεζαρία για έως και 14 άτομα που φιλοξενούνται σε δύο μεγάλες ροτόντες. Μια άλλη ξεχωριστή ευρύχωρη βεράντα που προστατεύεται από πέργκολα μπαμπού προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης ή πρακτικές γιόγκα και διαλογισμού. Πολυθρόνες από μπαμπού και δύο παλιές ξαπλώστρες από μπαμπού είναι επίσης διάσπαρτες τριγύρω. Αν και σπάνιο να το βρείτε στη Χώρα της Σερίφου, ένας μικρός κήπος γεμάτο κάκτους, πικροδάφνες και ελληνικά αρωματικά φυτά όπως βασιλικός, λεβάντα, δεντρολίβανο, ρίγανη και φασκόμηλο αρωματίζουν τον αέρα, αναζωογονούν το μυαλό και βοηθούν στη γευστική μαγειρική.
Τιμή κατόπιν επικοινωνίας. Οι τιμές διακυμαίνονται ανάλογα την περίοδο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2510 - 09/09/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή