Τριάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Άνω Τούμπα, Τούμπα

Τούμπα
  • € 370.000
  • 4
  • 145
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Γνωρίστε αυτό το υπέροχο οροφοδιαμέρισμα 145 τετραγωνικών μέτρων, σε μία σύγχρονη οικοδομή, στη γωνία σημαντικού δρόμου της Τούμπας, λίγα μέτρα μακριά από την περιφερειακή οδό, απαλλαγμένο από τη φασαρία της πόλης και ταυτόχρονα ευλογημένο με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, εμπορικά καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από κάθε μπαλκόνι αυτού του σπιτιού, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα σε βουνό, θάλασσα, πολυσύχναστους δρόμους, και αυτοκίνητα.

Το σπίτι αποτελείται από τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα και δύο μπάνια.

Χάρη στα μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια, το διαμέρισμα απολαμβάνει άπλετο φυσικό φως. Τα πλακάκια και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα είναι υψηλών προδιαγραφών.

Εκτός από την ιδιωτική αποθήκη 15 τετραγωνικών που βρίσκεται στο υπόγειο της οικοδομής, υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη εντός του διαμερίσματος, που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους από τους νέους ιδιοκτήτες.

Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.

Προσβασιμότητα: Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QDW4 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή