Duplex 300 τμ, Κέντρο, Αράχωβα

Αράχωβα
  • € 750.000
  • 300
Περιγραφή
Τριοροφη μεζονέτα που αποτελείται απο φωτεινό ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, μέσα σε συγκρότημα 5 κατοικιών στο σύνολο, με αποκλειστική χρήση οικοπέδου 800μ. και η μοναδική που έχει εξωτερικές αποθήκες.

Η κεντρική είσοδος του σπιτιού βρίσκεται στο ισόγειο το οποίο αποτελείται απο μικρή κουζίνα γνήσια ζεμπράνο και σαλόνι με γυάλινο τζάκι απο πυρίμαχο διπλό κρύσταλλο. Το ισόγειο σαλόνι θερμαίνεται με funcoils. Το ισόγειο έχει μπαλκονόπορτα 4μ η οποία βγάζει σε βεράντα 200τμ.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, ένα παιδικό και μια διπλή κρεβατοκάμαρα καθώς κι ενα μπάνιο με ντουζιέρα. Το παιδικό υπνοδωμάτιο εχει και παταρακι στο οποίο υπάρχουν δυο πτυσσόμενα μονά κρεβάτια.
Στο ημιυπόγειο το οποίο είναι γύρω στα 150τμ και ονομάζουμε playroom υπάρχουν 2 ακόμα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, λεβητοστάσιο και αποθήκη, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και προθάλαμος.
Στη συνέχεια εκτείνεται ενιαίος χώρος με μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που αποτελείται από ψυγειοκαταψυκτη, πλυντήριο πιάτων, δυο φούρνους μαγειρέματος, κεραμική εστία, κρυφό εντοιχισμένο μεγαλο σκουπιδοτενεκέ και ολες τις απαραίτητες μικροσυσκευές οπως μηχανη Nespresso, καφετιέρα, τοστιέρα, φρυγανιέρα, μικροκύματα, αποχυμωτής κλπ.

Στο λεβητοστάσιο υπάρχει δεύτερος ψυγειοκαταψυκτης, ξεχωριστός μεγάλος καταψύκτης, πλυντήριο ρούχων, και αποθήκη.
Η δεξαμενή πετρελαίου χωρητικότητας 2 τόνων φτιάχτηκε εκ νέου και τοποθετήθηκε εξω απο το σπίτι στον περιβάλλοντα χώρο του για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το σπιτι διαθέτει foyer (προθάλαμος) περιπου 40τμ με εσωτερικό BBQ, νεροχύτη, πάγκο κόριαν, bar με δερμάτινα stools ειδικης κατσκευης καθως και δερματινο γωνιακό καναπεδάκι με αποθηκευτικό χωρο και γκαρνταρόμπα. Η θέρμανση επιταχύνεται με τα ηλεκτρικά σώματα που διαθέτει ο χώρος. Ενας πραγματικα χρήσιμος χώρος και απαραίτητος στα χειμερινά καταλύματα που ομως ελάχιστοι προβαίνουν στην κατασκευή του λογω του κόστους και των μη επαρκών τετραγωνικών προς χτίσιμο.

Σε ολο το σπιτι τα ταβάνια ειναι ραμποτέ ξύλινα οπως και στον προθάλαμο, η σκεπές μοντέρνες απο ασφαλτικό κεραμίδι, εχουν τοποθετηθεί υδρορροές σε ολες τις σκεπές προκειμενου το σπιτι να μην κραταει αλλα ουτε και να γλύφεται απο νερα. Τα ηλεκτρολογικά είναι με τις απαραίτητες προστασίες τάσης και τοποθετημένο αντικεραυνικο. Στο σπίτι λειτουργούν κάμερες με καταγραφικό και προβολείς (γηπέδων) με φωτοκύτταρο για έξτρα ασφάλεια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4178963 - 22/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή