Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κεφαλονιά
  • € 3.400.000
  • 4.400
  • 3+
Περιγραφή
Στο χωριό Τζαμαρελάτα, 800 μέτρα από το χωριό Μαγκάνος σε ένα όμορφο καταπράσινο επίπεδο 6 στρεμμάτων, τα 4 παραδοσιακά χτισμένα και πλήρως επιπλωμένα πέτρινα σπίτια και διαμερίσματα του Αλωνίου υπόσχονται αξέχαστες διακοπές στην Κεφαλονιά. Το παραδοσιακό στυλ κυριαρχεί μέσα από την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση.

Βρίσκεται σε μια πανοραμική πλαγιά, προσφέρει εξαιρετική θέα και ένα εκτεταμένο πλεονεκτικό σημείο του Ιονίου πελάγους και του ηλιοβασιλέματος. Ο κήπος που περιβάλλει τα 4 πέτρινα σπίτια είναι γεμάτος λουλούδια και άλλες καλλιέργειες.
Με πολυτελείς ανέσεις, όπως πισίνα και τζακούζι. Οι εξοχικές κατοικίες και τα διαμερίσματα αλώνι στην Κεφαλονιά σίγουρα περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία ενός υπέροχου retreat και αξέχαστων διακοπών στην Κεφαλονιά.

Αξιολόγηση ποιότητας
Η Booking.com αξιολόγησε την ποιότητα αυτού του καταλύματος με 3 στα 5, με βάση παράγοντες όπως οι παροχές, το μέγεθος, η τοποθεσία και οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Βαθμολογία επισκεπτών
8,8
Θαυμάσιο


Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 5, Εμβαδόν: 4400 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 2005, Πολυτελές, Κλιματισμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 4400 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Εκτός Σχεδίου, Επενδυτικό, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2020
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
344697 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
4.400 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή