Διαμέρισμα νέο, πέμπτος όροφος, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 1.200.000
  • 580
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για έναν ολόκληρο όροφο κτιρίου, 580 τ.μ., σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του κέντρου της πόλης.
Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης με πάρα πολύ καλό λόγο κόστους–απόδοσης και φοβερές προοπτικές ανάπτυξης.
Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο και έχει υπέροχη περιμετρική θέα. H μπροστινή μεριά βλέπει θάλασσα και από τις υπόλοιπες πλευρές την περιοχή των Λαδάδικων.
Οι ανοιχτοί χώροι επιτρέπουν την τελική διαμόρφωση από τον επενδυτή, δίνοντας πολλές επιλογές τόσο για Studio AirBnB όσο και για πολυτελή διαμερίσματα ή και συνδυασμό.
Το κτίριο βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο και εξασφαλίζει μεγάλη εισοδηματική απόδοση, ευκολία πρόσβασης στο κέντρο, την παραλιακή και κύρος σε αυτούς που θα διαμένουν.

Τα Λαδάδικα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λίγα λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και το Λευκό Πύργο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Λαδάδικα αποτελούν έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη ιστορία με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.Η ονομασία προέρχεται από τη πληθωρα των μαγαζιών που βρίσκονταν στη περιοχή και πουλούσαν ελαιόλαδο. Η περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός προσελκύοντας πλήθος κόσμου ντόπιων και ξένων, όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα φοιτητών. Στα Λαδάδικα βρισκονται αρκετα νεοκλασικά διατηρητέα κτίρια που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, στην περιοχή υπάρχουν αρκετές καφετέριες, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί αρκετές λεωφορειακές γραμμές την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Λαδάδικα αποτελούν μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RQL4 - 19/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
580 m²
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή