Μονοκατοικία βίλα Ρούστικα, Ελλάδα, Ρούστικα, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΡούστικα, Ελλάδα
  • € 370.000
  • 5
  • 240
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Μόλις 20 χλμ. νοτιοδυτικά από το Ρέθυμνο, μέσα από μια διαδρομή γεμάτη από φύση και πράσινο, βρίσκεται ένα όμορφο χωριό, τα Ρούστικα. Εκεί διατίθεται προς πώληση ένα ακίνητο.
Πρόκειται για μία βίλα 240τ.μ., η οποία βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 352 τ.μ. Είναι κατασκευασμένη το 2019, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Στον εξωτερικό χώρο εκτός από τον όμορφο κήπο και το parking 3 θέσεων υπάρχει πισίνα 24,5 τ.μ. (7 μ. x 3,5 μ.) με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.
Μπαίνοντας στην κατοικία συναντάμε το σαλόνι με το τζάκι του και στον ίδιο ενιαίο χώρο βρίσκεται και η πανέμορφη κουζίνα διακοσμημένη με vintage στοιχεία μέσα στις μοντέρνες υπερσύγχρονες συσκευές. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει η μία από τις τέσσερις συνολικά κρεβατοκάμαρες του σπιτιού, ένας βοηθητικός αποθηκευτικός χώρος και ένα μπάνιο. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο συναντάμε άλλες δύο κρεβατοκάμαρες και επίσης ένα μπάνιο και έναν έξτρα βοηθητικό χώρο αποθήκευσης. Στο υπόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να αξιοποιηθεί ως playroom ή να προσαρμοστεί στις ανάγκες του καθενός καθώς επίσης και η τέταρτη κρεβατοκάμαρα της οικίας και ένα WC. Επιπλέον παροχές του ακινήτου είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας, η εγκατάσταση για καλοριφέρ, η εγκατάσταση internet καθώς και 4 κλιματιστικά.
Εκτός από τον κήπο το σπίτι διαθέτει βεράντες με ξύλινη πέργκολα στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο δίνοντας τη δυνατότητα απεριόριστης θέας προς το καταπράσινο χωριό αλλά και προς τη θάλασσα.
Το 2005 τα Ρούστικα, έλαβαν το βραβείο του καθαρότερου οργανωμένου παραδοσιακού οικισμού. Από τον οικισμό διέρχεται το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4 με διαδρομές που προσφέρονται για πεζοπορία και ορειβασία.
Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση η οποία είναι άμεση χωρίς επιπλέον παρεμβάσεις καθότι μιλάμε για νεόδμητη κατοικία. Απέχει 13 χλμ. από την παραλία του Πετρέ και 19 χλμ. από τον Πλακιά και τις πανέμορφες παραλίες της νότιας Κρήτης.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17-896 - 18/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή