Δυάρι 82 τμ, Κέντρο, Λαύριο

Λαύριο
  • € 250.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Φωτεινό διαμέρισμα 4ου ορόφου, 82 τ.μ., σε ιδανική τοποθεσία με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει άφθονο χώρο και εκπληκτική θέα στο λιμάνι του Λαυρίου. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα θα βρείτε ένα μοντέρνο, ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και έξοδο στο μπαλκόνι. Στον ιδιο ενιαίο χώρο βρίσκεται η κουζίνα με δρύινα ντουλάπια. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με θέα και 1 μπάνιο με jacuzzi και εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακά πάνελ και λέβητα (boiler) ενώ είναι εξοπλισμένο με συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, ενδοεπικοινωνία με κάμερα και ηλεκτρικά πατζούρια.
Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με συναγερμό πυρκαγιάς ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν μαρμάρινα δάπεδα και inox κάγκελα σκάλας. Στην τιμή του ακινήτου περιλαμβάνεται, επίσης, μια θέση στάθμευσης. Έτος κατασκευής 2011 και ολοκλήρωσης 2022. Ένα ιδανικό ακινητο για οικογένεια ή και για επένδυση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το αρχαίο λιμάνι του Λαυρίου βρίσκεται στην άκρη της Αττικής Χερσονήσου, 60 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και 10 χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Είναι χτισμένο στον κόλπο του Θορικού με θέα το νησί της Μακρόνησου στα ανατολικά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η σύγχρονη πόλη του Λαυρίου αποτελεί εμβληματικό σημείο της Περιφέρειας Αττικής που συνδυάζει την πλούσια ιστορική παράδοση με την φυσική ομορφιά. Στην είσοδο της πόλης διακρίνει κανείς το θέατρο του Θορικού, το αρχαιότερο θέατρο που διασώζεται μέχρι σήμερα και στη συνέχεια το φοινικόδασος και τα διατηρητέα νεοκλασικά κτίρια. Παρά τη μικρή του κλίμακα, το Λαύριο διαθέτει δύο σημαντικά μουσεία: το Αρχαιολογικό και το Ορυκτολογικό. Σήμερα η πόλη αλλάζει γρηγορότερα από οποιαδήποτε αλλη στην Ελλάδα. Ανοίγουν ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ αρχίσει να γίνεται σημαντικός ακτοπλοικος κόμβος για τα νησιά των Κυκλάδων και λιμάνι για πολλά κρουαζιερόπλοια και εταιρείες ενοικίασης ιστιοπλοϊκών.

Προσβασιμότητα: Το Λαύριο απέχει μόλις 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Επενδυτικές δυνατότητες: Το λιμάνι του Λαυρίου, η εγγυότητα του με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και η οργανωμένη μαρίνα του, αυξάνουν σημαντικά τις επενδυτικές δυνατότητες της περιοχής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RK1J - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή