Μονοκατοικία βίλα 343 τμ, Χώρα Κέρκυρας, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 800.000
  • 5+
  • 343
  • 3+
Περιγραφή
Μοντέρνα πολυτελής και ασυνήθιστη βίλα 343τ.μ. με πισίνα (θαλασσινό νερό και τζακούζι), λιμάνι (deck-ανοξείδωτες δέστρες-νερό και φως), μέσα σε περιφραγμένο περιποιημένο κήπο 1 στρέμματος. Δίπλα στο ποτάμι, κοντά στην θάλασσα και στην πόλη.
Είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα.
Στο ισόγειο βρίσκετε το καθιστικό, το hall, 1 μπαράκι και η κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη με μικρό βιτρό στην οροφή πάνω από το τραπέζι). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά είναι το WC και η σαλοτραπεζαρία (ενεργειακό τζάκι-δική του είσοδος-τεχνοτροπίες).
Στον όροφο βρίσκεται ανοιχτού τύπου γραφείο, 1 master κρεβατοκάμαρα με δική της γκαρνταρόμπα και μπάνιο (καμπίνα με υδρομασάζ-σάουνα-ποδομασάζ-αρωματοθεραπεία κ.α.). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά βρίσκονται 2 ακόμη κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η καθεμία (ντουζιέρα και πατάρι). Και οι 3 κρεβατοκάμαρες έχουν τριπλά τζάμια με ενσωματωμένα στόρια, γυάλινες ντουλάπες, βεράντες.Η σκάλα που οδηγεί στον όροφο είναι ξύλινη με κάγκελο ανοξείδωτο και γυαλί και στην οροφή βρίσκεται μεγάλος γυάλινος θόλος που φωτίζει και το γραφείο.
Στο ημιυπόγειο βρίσκεται ο ξενώνας (έχει και ξεχωριστή είσοδο) που αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες (1 διπλή, 1 μονή), κουζίνα, μπάνιο (ντουζιέρα). Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται το πλυσταριό-αποθήκη, το playroom (μπιλιάρδο-καθιστικό-κάβα κ.α.) και το μηχανοστάσιο (πόρτα πυρασφάλειας).
Στον κήπο υπάρχει αυτόματο πότισμα, φωτισμός παντού, μπάρμπεκιου (ψησταριά-φούρνος-λάντζα και ντουλάπια), ντους, ειδική περίφραξη για σκύλο, μεγάλη αποθήκη (γίνεται και γκαράζ), ειδικής τεχνοτροπίας ζαρντινιέρες, βραχόκηποι, λιμνούλα, τραπεζαρία, καθιστικό και ξαπλώστρες.
Σύστημα αυτόνομης θέρμανσης (πετρέλαιο), air-conditions & fan coil (για άμεση ψύξη και θέρμανση), θυροτηλεόραση, κάμερες, συναγερμός, πόρτες ασφαλείας, πορτόνι με τηλεκοντρόλ, ηλιακός, αφαλάτωση, αντίστροφη όσμωση, μπόιλερ, διπλά και τριπλά τζάμια, σήτες και βεράντες
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-418491 - 22/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
343 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή