Δυάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Τολό, Ασίνη

Ασίνη
  • € 280.000
  • 3
  • 56
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός Ακινήτου: ΤΟ150

Διαμέρισμα μπροστά στο κύμα | 56 τ.μ. | €250.000

Προς πώληση βρίσκεται ένα ιδιαίτερο διαμέρισμα 56 τ.μ., το οποίο βρίσκεται κατάμεστο μπροστά στο κύμα. Το ακίνητο είναι φωτεινό και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα (2019).
Αποτελείται από ένα ενιαίο καθιστικό χώρο, ο οποίος συνδέεται με την κουζίνα, ένα μπάνιο επισκεπτών, ένα λουτρό, και δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βεράντα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του νησιού και μια ιδιωτική σκάλα οδηγεί στην παραλία με την χρυσή αμμουδιά.

Το διαμέρισμα παραδίδεται με όλη την επίπλωση και τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ διαθέτει επίσης τέντες, καινούργια αλουμίνια και σίτες. Ένα από τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι η φωτεινότητα του, καθώς και η ανεμπόδιστη θέα της θάλασσας και του νησιού Ρόμβη και Κορωνήσι. Επιπλέον, δεν υπάρχουν κοινόχρηστα έξοδα και έχει νότιο προσανατολισμό.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ιδανικό επενδυτικό ακίνητο, εξοχική κατοικία και ασφαλές για οικογένειες. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι η καταλληλότερη για τέτοιου είδους επενδύσεις καθώς βρίσκεται σε ένα ήρεμο, οικογενειακό, και παράλληλα γεμάτο ζωή, ταξιδιώτες και τουρίστες τις περιόδους αιχμής, χωριό, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά ως ψαροχώρι και άνθησε ιδιαίτερα την δεκαετία του 60, της οποίας η αισθητική έχει διατηρηθεί έως και σήμερα. Το Τολό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της περιοχής, το Ναύπλιο, καθώς και σε αρχαιολογικές τοποθεσίες, έχει εύκολη πρόσβαση σε όμορφες παραλίες όλων των ειδών, είτε με τα πόδια, είτε με μέσο, και, καθώς αποτελεί και το ίδιο τουριστικό κέντρο, προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως watersports, πληθώρα παραδοσιακών εστιατορίων, μπαρ, μαγαζιών εστίασης για όλα τα γούστα!

Αποστάσεις:
Θάλασσα (Παραλία Τολού): 5 μ
Ναύπλιο: 10 χλμ
Αθηνά: 146χλμ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικόγραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
Γιώργος Αθηναίος | giorgos@propertyshop.gr | 6944806400

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TO150 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή