Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΠτελεόςΠηγάδι,
  • € 350.000
  • 5+
  • 344
  • 3+
Περιγραφή

Το ακίνητο είναι υπερυψωμένο διώροφο με επιπλέον σοφίτα, με κεραμοσκεπή και με συνολικό εμβαδόν 344 τ.μ.. Είναι χτισμένο σε παραλληλόγραμμο οικόπεδο με εμβαδόν 1047,82 τμ με Σ.Δ.=400 τμ εντός οικισμού με δύο εισόδους από και προς τον δημόσιο δρόμο από την βόρεια και από την νότια του πλευρά.
Το κτίριο παραδίδεται επιπλωμένο και έτοιμο για άμεση εγκατάσταση ή για τουριστική εκμετάλλευση.

Κάθε όροφος είναι ανεξάρτητος, και με δικές τους ξεχωριστές εισόδους και είναι αυτόνομος με δικό του ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου, ξεχωριστό τζάκι, σύστημα παρακολούθησης, θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου σε πόρτες και παράθυρα, ενώ το κτίριο συνδέεται και με την κεντρική αποχέτευση του δήμου.
Η σοφίτα συνδέεται με τον δεύτερο όροφο ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα η σοφίτα να γίνει ανεξάρτητη με δική της είσοδο.

Ο πρώτος όροφος είναι χωρισμένος σε 3 ανεξάρτητα κερδοφόρα τουριστικά καταλύματα τα οποία διαθέτουν σε κάθε δωμάτιο και air condition, ενώ ο 2ος όροφος λειτουργεί ως κατοικία.

Το κτίριο είναι χωρίς υγρασία και χωρίς δομικά προβλήματα.

Επιπρόσθετα το κτίριο εξωτερικά χρωματίστηκε τον Αύγουστο του 2022 με άριστα υλικά που του παρέχουν επιπλέον θερμομονωτική προστασία και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

Το κτίριο δεν έχει γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ως προς το δημόσιο.

Αναλυτικά οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου έχουν ως εξής

1ος όροφος:

Ο πρώτος όροφος είναι υπερυψωμένος και αποτελείται από δύο ανεξάρτητες γκαρσονιέρες και ένα δυάρι τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν κερδοφόρα σαν καταλύματα με πολύ καλές κριτικές στις πλατφόρμες του booking και του airbnb.

http://****.**/gr
http://****.**/label=gen173bo-1DCAsoXEIcZWxlbmkta2Fyb3V0aS1yb29tcy1mb3ItcmVudEgIWANoXIgBApgBCLgBCcgBEdgBA-gBAfgBA4gCAZgCAqgCA7gCi9n9nwbAAgHSAiRkN2EzNTE0MC1hMTdkLTQzNjEtYmQxMi03NDYzYjIwY2E1ZTTYAgTgAgE&sid=114a38e2e482564da96591ef47d28de4&dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;type=total&

Επιπλέον στον πρώτο όροφο υπάρχει μία μεγάλη αποθήκη και το λεβητοστάσιο.

2ος όροφος & σοφίτα:

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό κουζίνα με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια συν τον χώρο της σοφίτας που μπορεί να φιλοξενήσει 2 επιπλέον άτομα, 3 τουαλέτες (στην μία από τις τουαλέτες υπάρχει μπανιέρα με υδρομασάζ), 4 μπαλκόνια, διάδρομο, εσωτερική σκάλα, μικρή εσωτερική αποθήκη στην σοφίτα και επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι κάτω από την σκέπη.

Στον δεύτερο όροφο ανεβαίνεις από εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε ενιαίο χώρο, καθιστικό και κουζίνα.
Στο καθιστικό υπάρχει λειτουργικό τζάκι καθώς και σόμπα ξύλου.
Επίσης για όλο τον πρώτο όροφο υπάρχει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου, ηλιακός θερμοσίφωνας, κάμερες παρακολούθησης.

Εκτενέστερη περιγραφή με εικόνες στο εξής link:

http://****.**/d/1beH1KvhVMqKSXOZ-bOKZ2IdX2nHnWqoZ/view?usp=share_link

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4185773 - 11/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
344 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης