Duplex Σαρπάκι Καλλινίκου 45, Χανιά 73132, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΣαρπάκι Καλλινίκου 45, Χανιά 73132
  • € 520.000
  • 5+
  • 393
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κρυμμένο μέσα στα όμορφα μικρά σοκάκια της Παλιάς Πόλης των Χανίων, αυτό το τεράστιο ακίνητο χωρίζεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα. Το ακίνητο όπως πολλά στη γειτονιά της Σπλάτζιας χτίστηκε αρχικά κατά τους Οθωμανικούς χρόνους και έκτοτε έχει ξαναχτιστεί αρκετές φορές. Η τελευταία ήταν το 2001 όταν ανακατασκευάστηκαν τα εσωτερικά πατώματα. Το 1996 ανακατασκευάστηκε και η στέγη.
Μια στενή είσοδος οδηγεί στο μπροστινό αίθριο 20,18 τ.μ. και το ισόγειο του ακινήτου 59,25 τ.μ.
Μια εσωτερική σκάλα μας ανεβάζει στον πρώτο όροφο 139,21 τ.μ. και ο δεύτερος όροφος που είναι ο μεγαλύτερος όλων με επιφάνεια 174,36 τ.μ.
Ο πρώτος όροφος είναι διαρρυθμισμένος σε 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, καθιστικό και 3 επιπλέον βοηθητικούς χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς.
Ο δεύτερος όροφος απολαμβάνει τόσο έναν πολύ μεγάλο χώρο όσο και μια πολύ ψηλή, ανακαινισμένη, ξύλινη οροφή με δοκάρια που αφήνει πολύ χώρο για μια επιπλέον σοφίτα. Ένα ήδη ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό σχέδιο έχει χώρο περίπου 18 τ.μ. στη δυτική πλευρά του ορόφου ως σοφίτα / επιπλέον υπνοδωμάτιο. Ο υπόλοιπος όροφος μπορεί να λειτουργήσει ως ένας πολύ μοντέρνος χώρος ενιαίας διαρρύθμισης για κουζίνα/καθιστικό και σαλόνι για ένα ακόμη υπνοδωμάτιο. Αυτός ο όροφος διαθέτει επίσης δύο μεγάλα μπαλκόνια με θέα σε έναν ανοιχτό κήπο στο πίσω μέρος του ακινήτου.
Όλη η περιοχή γύρω από το σπίτι έχει μετατραπεί σε τουριστική γειτονιά με πολυάριθμα παλιά ακίνητα που έχουν μετατραπεί σε boutique ξενοδοχεία. Όλα τα μικρά σοκάκια γύρω από την ιδιοκτησία είναι πεζοδρομημένα και γοητευτικά με κάθε λογής χαριτωμένα καφέ και εστιατόρια μια ανάσα μακριά.
2 λεπτά από την πλατεία της Σπλάτζιας και 7 λεπτά από το παλιό λιμάνι με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OH1 - 11/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
393 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1790
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή