Duplex Αγίου Γεωργίου, 1, Βελανιδιά, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΑγίου Γεωργίου, 1
  • € 90.000
  • 5
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Διώροφη μονοκατοικία (μεζονέτα) με ημιυπόγειο, ημιτελής

Βρίσκεται εντός του οικισμού ΜΑΡΑΘΟΣ-περιοχή «Αγίου Γεωργίου Κυνηγών» επί της κεντρικής επαρχιακής οδού, του πρώην Δήμου Νέας Αγχιάλου και νυν Δήμου Βόλου. Είναι κτισμένη σε οικόπεδο αμφιθεατρικό, εμβαδού 230 τ.μ. και έχει ΝΑ προσανατολισμό με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, που είναι προσβάσιμη στα 130μ. Απέχει από το Βόλο 15χλμ., την δε Νέα Αγχίαλο 4χλμ. και μπορεί να γίνει είτε εξοχική η και μ ό ν ι μ η κατοικία.

Αποτελείται από τρία επίπεδα, (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και όροφο) συνολικού εμβαδού 150,0 τ.μ. τα οποία επικοινωνούν με εσωτερικό κλιμακοστάσιο και είναι διαμορφωμένα ως εξής: Στο ισόγειο, xωλ εισόδου, δύο δωμάτια με εξώστη προς τη θάλασσα, πλήρες λουτρό-w.c και εξωτερική σκάλα που κατεβαίνει στο επίπεδο της νότιας-κύριας αυλής. Στον όροφο ενιαίο κουζινο-καθιστικό-τραπεζαρία με χώρο τζακιού, w.c., και μεγάλο εξώστη προς τη θάλασσα ως και την κεντρική επαρχιακή οδό. Το ημιυπόγειο διαθέτει τρία δωμάτια και w.c., και εχει απευθείας πρόσβαση στην νότια-κύρια αυλή.

Η οικοδομή έχει έτοιμο βόθρο λυμάτων και είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου. Φέρει κεραμοσκεπή στέγη με θερμομόνωση DOW και έτοιμη την καμινάδα τζακιού. Οι τοιχοδομές της έχουν θερμομόνωση (wallmate 30mm της DOW). Την οικοδομή σχεδίασε και επέβλεψε ο ιδιοκτήτης της αρχιτέκτων μηχανικός, (για οικογενειακή του κατοικία), με άριστα υλικά και λειτουργικότητα, και άμεση πρόσβαση για στάθμευση Ι.Χ. Διαθέτει, ηλεκτρονική «Ταυτότητα Κτιρίου» και η Πολεοδομική της Άδεια έχει αναθεωρηθεί και ισχύει επ’ αόριστον, για την άμεση ολοκλήρωσή της .

Μόνο σοβαρές προτάσεις, ιδιώτης. Τιμή 90.000,00 ευρώ, (συζητήσιμη).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4188925 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης