Ρετιρέ Γαζή Άνθιμου, 228, Αμφιάλη, Κερατσίνι

ΚερατσίνιΓαζή Άνθιμου, 228
  • € 230.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους ασφαλέιας, για την επίδειξη του ακινήτου θα ζητηθεί Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Αυτό το μοναδικό ΡΕΤΙΡΕ στην πρόσοψη του 7ο ορόφου πολυκατοικίας προσφέρει πανοραμική θέα από τον λαιμό της βουλιαγμένης (Νοτιοανατολικά) μέχρι την Αίγινα και τον Πόρο (Δυτικά) . Για τον ίδιο λόγο παρέχει και μεγάλη ανεξαρτησία.

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση (Λιγότερο από 200 μέτρα από πάρκο, γήπεδα, (Τένις, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ) και άλλους χώρους αναψυχής και άθλησης, σχολεία όλων των βαθμίδων και Λαϊκή αγορά. Επίσης, σε απόσταση περπατήματος μέχρι αγορά τροφίμων και πολύ κοντά με αυτοκίνητο σε υπερκατάστημα τροφίμων. Η στάθμευση στην γειτονιά είναι εύκολη. Η ενιαία βεράντα είναι πάνω από 30 τετραγωνικά, καλυμμένη με ρυθμιζόμενη πέργκολα για επιλογή σκίασης (Περσίδες) . Διαθέτει Barbeque χτιστό με μηχανισμό και μεγάλη τραπεζαρία εξωτερικού χώρου.

Είναι διαμπερές με πολύ καλή μόνωση και πολύ ευχάριστο «οικιακό» μικρό-κλίμα λόγω του προσανατολισμού του. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα ξεχωριστά, και η θέρμανση γίνεται με μαντεμένιο – ενεργειακό τζάκι διπλού τοιχώματος τοποθετημένο στο σαλόνι. Επιπλέον θέρμανση κατά τις βραδινές ώρες επιτυγχάνεται με τοποθετημένους θερμοπομπούς σε ΚΑΘΕ κρεβατοκάμαρα. Η κουζίνα χωρίζει με πάσο από το σαλόνι και έχει πολλά μοντέρνα ντουλάπια και μηχανισμούς αποθήκευσης, υπερυψωμένο φούρνο και κεραμικές εστίες. Έχει γίνει χρήση του ακινήτου ΜΟΝΟ από τον ιδιοκτήτη.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4191845 - 17/03/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης