Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 292 τμ, Ροδοδάφνη, Αιγιάλεια

Αιγιάλεια
  • € 450.000
  • 5+
  • 292
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΌΔΜΗΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 292 Τ.Μ. αποτελούμενο από 2 ανεξάρτητες κατοικίες:
Μεζονέτα τριώροφη (80 τ.μ. κάθε ορόφου-σύνολο 240 τ.μ.).ΙΣΟΓΕΙΟ: Είναι ένας άνετος, ενιαίος χώρος, αποτελούμενος από ένα μεγάλο σαλόνι, καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα WC. Είναι ευάερο και φωτεινό με πρόσβαση σε μεγάλη, μπροστινή βεράντα (δυτική πλευρά) και κήπο. Υπάρχει επίσης μια εξίσου μεγάλη βεράντα (μερικώς καλυμμένη) με πρόσβαση μέσω της γαλλικής πόρτας της τραπεζαρίας (βόρεια πλευρά). Επιπλέον, υπάρχει μια πίσω πόρτα στο χώρο στάθμευσης και στον οπωρώνα, μέσω της πίσω σκάλας.1ος ΟΡΟΦΟΣ: Αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια (1 με ντους &1 με μπανιέρα). Το μπάνιο με το ντους είναι ιδιωτικό και βρίσκεται μέσα στο χώρο της κύριας κρεβατοκάμαρας. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με πέργκολα από σκυρόδεμα (βόρεια πλευρά), και άλλα 2 μικρά μπαλκόνια υπνοδωματίων.
LOFT: Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, ένα δωμάτιο και ένα WC. Το πάτωμα είναι πολυστρωματικό.Η μεζονέτα διαθέτει δική της κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο) και υπόγεια αποθήκη.Διαθέτει επίσης:1. Κλιματισμός (ψύξη-θέρμανση) σε όλα τα δωμάτια.2. Ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρικής σκούπας (κεντρική μονάδα > αφαιρούμενος κάδος), βρίσκεται στο ισόγειο.3. Συναγερμός & Ηλιακός Θερμοσίφωνας3. Μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας και εντοιχισμένες ντουλάπες, κατασκευασμένα στην Ιταλία. 4. Μπαλκονόπορτες & παράθυρα αλουμινίου SCHÜCO με γυαλί triplex, για θερμομόνωση & ηχομόνωση. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν ηλεκτρικά Παραθυρόφυλλα. 5. Οι βρύσες είναι γερμανικής κατασκευής (grohe).6. Ενεργειακό τζάκι μοντέρνου σχεδιασμού, με λευκά βότσαλα, σχεδιασμένοτου Νίκου Αποστολόπουλου (Έλληνας Σχεδιαστής Μόδας).8. Το κτίριο χτίστηκε με αυστηρούς αντισεισμικούς κανόνες.

ΚΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου): Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους, κουζίνα και έναν ενιαίο, άνετο, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας & καθιστικού με τζάκι. Είναι ευάερο, πολύ φωτεινό με 2 μεγάλες βεράντες, μία μπροστά (δυτικά), μία πίσω (ανατολικά) και μια καταπράσινη πίσω αυλή. Διαθέτει δική του κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), air condition και 2 υπόγειες αποθήκες.ΕΣε οικόπεδο 1.080 τ.μ με επιπλέον οικοδομήσιμο χώρο 300 τ.μ., είτε για κατασκευή πισίνας είτε για επιπλέον κτίριο υπάρχει κήπος με 2 μεγάλα πλατάνια, ένας μικρός βραχόκηπος και διάφορα λουλούδια και δέντρα. Στην πίσω αυλή του κτιρίου υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης και περιβόλι με διάφορα οπωροφόρα δέντρα, κυρίως εσπεριδοειδή.
Ιδανικό για επένδυση σε προνομιακή θέση μολις 250μ από την παραλία Άκολη, κοντά και σε χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αλλά και προαστιακό που συνδέει άμεσα με το Αεροδρόμιο Ελευθερίου Βενιζέλου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ : (+30)6945051223 - (+30)2107710150
www.buy2greece.gr
buy2greece@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1523430 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
292 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή