Duplex Γλυφάδα, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 1.250.000
  • 5
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αν μπορούσαμε να δώσουμε ονόματα σε ακίνητα, αυτό θα ονομαζόταν σίγουρα «η λαμπερή κυρία».
Γλυφάδα, Κάτω Γλυφάδα, διατίθεται αυτόνομη μεζονέτα προς πώληση συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. περίπου, χτισμένη στα τέλη της δεκαετίας του '90 σε οικόπεδο επιφάνειας 350τμ περίπου. Το υπέροχο και πολύ φωτεινό αυτό ακίνητο διαιρείται σε τρία επίπεδα πλέον τους δώματος στην ταράτσα και είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και δωμάτια με πολύ καλή διαρρύθμιση και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Επίπεδο καθιστικού: καθώς μπαίνουμε από την πόρτα της εισόδου, η πρώτη εντύπωση είναι απλά εξαιρετική. Αυτό το επίπεδο αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, τραπεζαρία με ένα μεγάλο γραφικό παράθυρο και τεράστια κουζίνα μαζί με βοηθητικό χώρο στην πλευρά της αυλής. Την εικόνα συμπληρώνει ένα WC ξένων. Το λευκό μάρμαρο και τα υψηλής ποιότητας υλικά δίνουν στους ιδιοκτήτες την αίσθηση πολυτέλειας που αναζητά κανείς σε αυτού του επιπέδου τα ακίνητα.
Επίπεδο κρεβατοκάμαρας: παίρνοντας το ασανσέρ για τον πρώτο όροφο, είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα σας κυριεύσει ένα αίσθημα ζεστασιάς. Ξύλινα πατώματα σε όλη την επιφάνεια, 2 μπάνια και 3 μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα master) μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν μια τετραμελή οικογένεια.
Επίπεδο ταράτσας: στην πίσω πλευρά αυτού του επιπέδου μπορείτε να βρείτε τον ιδιωτικό σας χώρο γραφείου όπου μπορείτε να απομονωθείτε και να εργαστείτε με ηρεμία ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας αρκετά ευρύχωρος ξενώνας με μεγάλη βεράντα.
Επίπεδο αυλής: σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο playroom με άμεση πρόσβαση στην πίσω αυλή, ένα μικρό υπνοδωμάτιο για την υπηρεσία, ένα μπάνιο και μια τουαλέτα και δύο αποθήκες. Τέλος μπροστά υπάρχει χώρος στάθμευσης με αρκετό χώρο για δύο αυτοκίνητα.
Επιγραμματικά: 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και WC, χώρος γραφείου, θέση στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, κατασκευή τέλους δεκαετίας του '90, ξύλινα πατώματα και μάρμαρο, κουφώματα αλουμινίου, τζάκι, ανελκυστήρας, 4 αποθήκες, αυλή με BBQ.

Απόσταση από:
Κέντρο Γλυφάδας 1,3χλμ
Παραλία 1,6χλμ
Λ. Βουλιαγμένης 300μ

Τιμή: 1.250.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
134510 - 15/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή