Δυάρι ισόγειο, Μεταμόρφωση Βύρωνα, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 200.000
  • 3
  • 120
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ζεστές χειμωνιάτικες νύχτες δίπλα στο τζάκι - ένα υπέροχο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται σε έναν πολύ ήσυχο δρόμο, πολύ κοντά στην Εμπεδοκλέους και λίγα λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Υμηττού. Γεμάτο χαρακτήρα, είναι το ισόγειο μιας μονοκατοικίας που αποτελεται απο ισογειο και ημιυπογειο, με ωραίο και περιποιημενο κήπο στο πίσω μέρος.

Τα πολύ καλά συντηρημένα ξύλινα δάπεδα καθως και το μεγαλο υψος ως το ταβανι, προσθέτουν σε αυτήν την ομορφη κατοικια της δεκαετίας του 1970, η οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια, ένα ζευγάρι ή για όσους αναζητούν ακίνητα για αγορά προς ενοικίαση.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ιδιωτική αποθήκη 14τμ στο ημιυπόγειο.

Ο Βύρωνας, που πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Άγγλο ποιητή και Φιλέλληνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και είναι πλαισιωμένος από το καταπράσινο λόφο του Υμηττού.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Βύρωνας είναι μια κεντρική μεσοαστική γειτονιά, όπου στεγάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το φημισμένο Θέατρο Βράχων, ένα δημοφιλές μέρος για καλοκαιρινές συναυλίες. Το μοναστήρι της Καισαριανής είναι μια πράσινη όαση για πεζοπορίες, πικνίκ και με εκπληκτική θέα της πόλης. Ο Βύρωνας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε μια ήσυχη γειτονιά, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τους αρτηριακούς δρόμους. Κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ και παιδικές χαρές.

Προσβασιμότητα: Δύο κύριες λεωφόροι, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μεσογείων, προσφέρουν πρόσβαση μέσα και έξω από την Αθήνα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35 λεπτά, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Ο Βύρωνας είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και μια ανερχόμενη περιοχή που ενδιαφέρει τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RDRB - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή