Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Πύλος
  • € 700.000
  • 8.200
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Απολάυστε την απόλυτη θέα προς τον κόλπο του Ναβαρίνου, τη πόλη της Πύλου και τη λιμνοθάλασσα. Αυτό το οικόπεδο 8,2 στρεμμάτων με μικρή κλίση και υψομετρική διαφορά με τις μπροστινές εκτάσεις, αποτελέι μία σωστή επιλογή για τη δημιουργία ιδιωτικής κατοικίας ή και τουριστικής επένδυσης.

Άμεση πρόσβαση σε παραλίες, γήπεδα του γκολφ, τη Γιάλοβα, την Πύλο και τη Μαραθόπολη.

Παροχές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε μικρή απόσταση, σύντομος χωματόδρομος και διαθέσιμη οικοδομική άδεια για κατοικία δύο ορόφων συνολικά 196 τ.μ. καθώς και υπόγειο 103 τ.μ.

Περιοχή:

Η περιοχή Σγράπα ή αλλιώς Ελαιόφυτο είναι γνωστή για το υπέροχο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, κτισμένη σε ωραία τοποθεσία και περίοπτη θέση σε ένα μικρό λοφίσκο βορειοανατολικά της Πύλου. Το χωριό αποτελείται περίπου από 100 κατοίκους τους χειμερινούς μήνες. Η ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε ύψωμα με εξαιρετική θέα και σε κοντινές αποστάσεις από τις παραλίες και τις ανέσεις της περιοχής.

Τι να επισκεφθώ:

Τις όμορφες παραλίες της περιοχής όπως Ρωμανού, Πετροχώρι, Βοϊδοκοιλιά και Ντιβάρι, τους μοναδικούς καταράκτες της Σχινόλακκας και του Πολυλιμνίου, τη λιμνοθάλασσα και τα ποικίλα ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής. Απολαύστε το δείπνο σας και το ποτό σας στη Γιάλοβα.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2134
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή