Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέστορας
  • € 125.000
  • 1.900
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2023
Περιγραφή
Στην καρδιά του Πετροχωρίου

Στο κέντρο του παραδοσιακού χωριού, 100 μέτρα από την πλατεία και 700 μέτρα από την αμμώδη παραλία, οικόπεδο 1.900 τμ. με δυνατότητα οικοδόμησης 300 τμ.

Σε απόσταση 1.2 χλμ. από το χωριό Ρωμανός, 2 χλμ. από τον κοντινότερο γήπεδο γκολφ και εύκολη πρόσβαση από την άφαλτο, πρόκειται για μία εύστοχη επιλογή για την κατασκευή ιδιωτικής κατοικίας ή τουριστική επένδυση.

Κοντά στη θάλασσα, σύντομη διαδρομή ως την Πύλο, τη Μαραθούπολη και τους Γαργαλιάνους.

Περιοχή:

Το παραθαλάσσιο χωριό Πετροχώρι με περίπου 120 μόνιμους κατοίκους, βρίκσεται 7 χλμ. από τη Γιάλοβα, 15 χλμ. από την Πύλο και 60 χλμ. από την πόλη της Καλαμάτας.

Ο επισκέπτης μπορεί να βρει ταβέρνες, καφενείο, παραλιακά καταστήματα και οργανωμένες παραλίες. Σε απόσταση 800μ βρίσκεται η φημισμένη για το κυκλικό της σχήμα, παραλία Βοιδοκοιλιάς. Από το χωρίο μπορεί κανείς να μεταβεί άμμεσα σε οποιοδήποτε από τα 4 γήπεδα γκολφ της περιοχής.

Τι να επισκεφθώ:

Γύρω από το Πετροχώρι μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλη ποικιλία ιστορικών μνημείων, όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο της Πύλου, τα αρχαιολογικό μουσείο της Πύλου κ.α. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά και το Πετροχώρι. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση, να πάτε στους καταρράκτες της Σχινόλακκας και το Πολυλίμνιο, στη λιμνοθάλασσα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια είδη πτηνών και χαμαιλέοντες. Πολλαπλές επιλογές εστίασης, στην κοσμοπολίτική Γιάλοβα, την Πύλο και τα γύρω χωριά.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Νομικός έλεγχος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2143
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.900 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή