Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κορώνη
  • € 550.000
  • 4.000
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023
Περιγραφή
Παραθαλάσσιο οικόπεδο, 1 χλμ. από την Κορώνη

Ένα μοναδικό οικόπεδο 4 στρεμμάτων, επί της αμμώδους παραλίας. Ένα επίπεδο οικόπεδο πρώτης γραμμής με εύκολη πρόσβαση από τσιμεντένια οδό, ένα χιλιόμετρο από την μαγευτική Κορώνη.

Γύρω υπάρχουν λιγοστές θερινές κατοικίες. Η προφανής επιλογή για ηρεμία δίπλα στη θάλασσα.

Περιοχή:

Η Κορώνη αποτελεί μία παραθαλάσσια κομώπολη περίπου 50 χλμ. από την Καλαμάτα. Η Κορώνη είναι γνωστή για το καλοδιατιρημένο βενετσιάνικο κάστρο με πανοραμική θεά στην πόλη. Με περίπου 1.500 μόνιμους κατοίκους, όμορφα πλακόστρωτα και παραδοσιακά σπίτια, αυτή η πόλη θα σας εντυπωσιάσει.

Τι να επισκεφθώ:

Τα γραφικά κάστρα της Κορώνης και της Μεθώνης, διάφορες παραλίες για κάθε προτίμηση στις γύρω περιοχές. Γραφικά χωριά όπως Άγιος Ανδρέας, Βασιλίτσι και Φοινικούντα. Σε περίπου 40χλμ υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστωρα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Νομικός έλεγχος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2133
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.000 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή