Τριάρι ισόγειο, Στούντιο Άλφα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 410.000
  • 3
  • 120
  • 3
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στα όρια μεταξύ Μελισσίων και Μαρουσίου, βρίσκεται αυτή η όμορφη κατοικία με έναν υπέροχο κήπο εμβαδού 300 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό το καταπράσινο κομμάτι γης προσθέτει έναν διακριτικό αέρα πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς στην ιδιαιτερότητα του χώρου.
Η κατοικία αποτελείται από έναν φιλόξενο χώρο καθιστικού με εντυπωσιακό τζάκι που προσφέρει ατμόσφαιρα ζεστασιάς. Οι τρεις υπνοδωμάτια, μεταξύ των οποίων και ένα master, είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσδίδοντας στον χώρο μια αύρα υψηλής αισθητικής.
Η κουζίνα, ξεχωριστή και λειτουργική, προσφέρει έναν χώρο όπου η δημιουργικότητα συναντά την καθημερινή άνεση. Τα δύο λουτρά και το WC επιδοτούν την άνεση της καθημερινότητας, ενώ η αποθήκη 20 τετραγωνικών μέτρων και η θέση στο γκαράζ προσφέρουν πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και στάθμευσης.
Εξαιτίας του εκπληκτικού κήπου, η αίσθηση που δημιουργείται είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα αυτόνομο σπίτι, καθώς ο περιβάλλοντας κήπος αγκαλιάζει το διαμέρισμα, προσφέροντας έναν χώρο ηρεμίας και ομορφιάς. Αυτή η κατοικία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε τον συνδυασμό της πολυτέλειας, της άνεσης και της φυσικής ομορφιάς, όλα σε ένα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5362 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή