Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αίπεια
  • € 69.000
  • 3.300
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023
Περιγραφή
5′ από την παραλία του Αγ. Ανδρέα

Σε πανέμορφη τοποθεσία, ένα χιλιόμετρο από το χωριό Λογγάς, οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων με άδεια οικοδομής για υπερυψωμένη ισόγεια κατοικία 82 τ.μ. με υπόγειο. Στην άδεια προβλέποντε δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, κουζίνα και ενιαίος χώρος τραπεζαρίας – καθιστικού, άνετοι εξωτερικοί χώροι, ευρύχωρο υπόγειο.

Ευχάριστη θέα θάλασσα, σύντομη διαδρομή ως την δημοφιλή παραλία του Αγίου Ανδρέα, εύκολη πρόσβαση στους Χράνους και την Κορώνη.

Περιοχή:

Το χωριό Λογγάς, σε υψόμετρο 90 μέτρων και 740 μόνιμους κατοίκους, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη. Στο χωρίο θα βρει κανείς κέντρο υγείας, ταβέρνα, καφενείο, φούρνο κ.α.

Τι να επισκεφθώ:

Τα γραφικά κάστρα της Κορώνης και της Μεθώνης, διάφορες παραλίες για κάθε προτίμηση στις γύρω περιοχές. Γραφικά χωριά όπως Άγιος Ανδρέας, Βασιλίτσι και Φοινικούντα. Σε περίπου 40χλμ υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστωρα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Νομικός έλεγχος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2130
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.300 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 69.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή