Duplex 270 τμ, Πηγαδάκια, Βούλα

Βούλα
  • € 890.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ μια όμορφη μεζονέτα σε μια γαλήνια, καταπράσινη γειτονιά για να στεγάσετε την οικογενειακή σας ζωή, τότε αυτό το ακίνητο μπορεί να είναι για εσάς!

Η μεζονέτα των 270 τμ. ανήκει σε ένα συγκρότημα κατοικιών με 4 μεζονέτες και 2 διαμερίσματα συνολικά, σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα μέσω εσωτερικής σκάλας.

Το ισόγειο περιλαμβάνει τον χώρο υποδοχής που οδηγεί στο άνετο, φωτεινό σαλόνι, την κουζίνα που συνδέεται άμεσα με χώρο φαγητού με όμορφη θέα στον πίσω κήπο, και wc. Από εδώ μπορεί κανείς να έχει απευθείας πρόσβαση στον καταπράσινο κήπο στο πίσω μέρος του σπιτιού απολαμβάνοντας την ηρεμία που προσφέρει.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, και διαθέτει δικό του μπαλκόνι με ανοιχτή, ευχάριστη θέα. Επιπλέον, εδώ υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια με ένα κοινό μπάνιο, και ένα ακόμα μπαλκόνι για το ένα από αυτά.

Το υπόγειο μπορεί να αποτελέσει έναν ανεξάρτητο χώρο με καθιστικό/ή υπνοδωμάτιο με απευθείας πρόσβαση σε μικρό κηπάκι στο μπροστινό τμήμα του σπιτιού, κουζινούλα, μπάνιο, χώρο αποθήκευσης και δωμάτιο υπηρεσίας.

Πρόκειται για ιδανική οικογενειακή κατοικία που δίνει την αίσθηση της ησυχίας και απομόνωσης, ενώ βρίσκεται μόλις 500μ. μακριά από την όμορφη παραλία του Καβουρίου και την αγορά!

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02K710 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή