Duplex, νέα, 433 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 433
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μόλις 100μ. από τη παραλία της Βούλας, σε μια πολύ ήσυχη και όμορφη περιοχή της Κάτω Βούλας, διατίθεται μεζονέτα υπό κατασκευή τριών επιπέδων (υπόγειο – ισόγειο – πατάρι) 433 τ.μ., εκ των οποίων τα 322 τ.μ. είναι υπέργεια ( ισόγειο 189 τ.μ. – πατάρι 133 τ.μ.).

Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, γραφείο, W.C., δωμάτιο με ensuite μπάνιο και playroom. Το πατάρι αποτελείται από τρία master υπνοδωμάτια με ensuitte μπάνια. Το υπόγειο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη (γυμναστήριο -spa, playroom, family room, home theater) διαθέτοντας και ένα δωμάτιο υπηρεσίας. Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση (Rechau), κλιματισμό (Daikin), instabus, έλεγχο εξ αποστάσεως μέσω εφαρμογής ( ΚΧΝ αυτοματισμούς), εγκατάσταση για κάμερες, συναγερμό και ηχεία, εσωτερικό ανελκυστήρα, αποκλειστική χρήση κήπου 450 τ.μ. και πισίνας. Στον κήπο και στην προέκταση της πισίνας θα υπάρχει σε υποβάθμιση του εδάφους (3μ.x3,85μ.) υπαίθριο χτισμένο τζάκι και καθιστικό. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τρεις θέσεις στάθμευσης με ξεχωριστό ηλεκτρικό φορτιστή έκαστη.

*Ημερομηνία παράδοσης : τέλος του 2024
**Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RJBM - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
433 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή